“Min tablet blev stjålet da den var til reparation, men de vil ikke erstatte den”

Lises tablet blev stjålet da den var til reparation. Nu nægter webshoppen at erstatte den.

Lises tablet blev stjålet da den var til reparation. Nu nægter webshoppen at erstatte den.

Kære Camilla

Jeg står i en uheldig situation. Jeg har købt en tablet på en webshop, men efter noget tid blev jeg nødt til at sende den til reparation. Problemet er, at webshoppen har haft indbrud, og min tablet er væk. Jeg mener, webshoppen bør erstatte tabletten, men de siger, det er mit ansvar. Hvem har ret?

Hilse Lise

“Kan jeg returnere varen, når den er specialfremstillet og købt på nettet?”

Kære Lise

Når din tablet bliver stjålet, imens den er til reparation, skal man vurdere, om webshoppen har opbevaret din tablet forsvarligt eller ej. Har de opbevaret den forsvarligt, og den forsvinder ved et indbrud, kan du ikke stille webshoppen til ansvar. Hvis du har en forsikring, der dækker, skal du altså selv anmelde tyveriet til forsikringen. Hvis webshoppen derimod har opbevaret din tablet på en uforsvarligt og ikke forventet måde, kan de bliver ansvarlige og erstatte din tablet. Det kan eksempelvis være, hvis de ikke har låst din tablet inde eller har glemt at låse døren til webshoppen efter fyraften.

Venlig hilsen Camilla

Ferien i fare? Kom til at bestille billetter til forkert flyafgang – en måned senere!

ONLINESHOPPERENS BREVKASSE OG CAMILLA ENGEL POST
Søndagsavisen og e-mærket vil gerne ruste danskerne til at handle på nettet. Derfor har vi i samarbejde startet ‘Onlineshopperens brevkasse’, hvor du kan skrive ind med spørgsmål til internethandel. Har du et spørgsmål? Send det til son@online.dk, hvor ekspert Camilla Engel Post sidder klar til at svare på dit spørgsmål.
camillaengelpost

“Hvem betaler returfragten, hvis jeg fortryder købet og ikke henter pakken?”

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.