Brevkassen: Dealportal gik konkurs – kan jeg stadig bruge mit værdibevis?

Hej Camilla
Jeg har tidligere på året købt et værdibevis på bownty.dk. Jeg har stadig et par måneder til at få det brugt, men nu kan jeg se at Bownty gik konkurs i april. Hvad betyder det for mig – kan jeg stadig bruge mit værdibevis?

Hilsen
Sofia

Brevkassen: Er det lovligt at købe kopivarer på nettet?

Kære Sofia
Ja, du kan sagtens bruge dit værdibevis, selvom Bownty er gået konkurs. Bownty.dk var nemlig blot en oversigt over udvalgte deals:

Når du klikkede på en deal på sitet, blev du sendt videre til det dealsite, som solgte dealen. Bownty solgte med andre ord ikke selv deals, men formidlede blot kontakten mellem forbrugere og forskellige dealsites. 

Venlig hilsen
Camilla

Brevkassen: Handlede på britisk Amazon, men skal betale told – hvordan kan det være?

ONLINESHOPPERENS BREVKASSE OG CAMILLA ENGEL POST
Søndagsavisen og e-mærket vil gerne ruste danskerne til at handle på nettet. Derfor har vi i samarbejde startet ‘Onlineshopperens brevkasse’, hvor du kan skrive ind med spørgsmål til internethandel. Har du et spørgsmål? Send det til online@son.dk, hvor ekspert Camilla Engel Post sidder klar til at svare på dit spørgsmål.
camillaengelpost
Camilla Engel Post er chefjurist hos den danske certificeringsordning e-mærket, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Camilla har arbejdet med familieret, it-ret og forbrugerrettigheder siden 2001.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.