2 grunde til at sammenligne forbrugslån online

Foto: PR

Foto: PR

På Startpakke.com har du nu mulighed for at sammenligne forbrugslån hurtigt og enkelt. Der er flere gode grunde til at skabe sig et overblik over lånene online inden man vælger at finde sit NemID frem og underskrive forbrugslånet.

Nedenfor kigger vi lidt på hvilke fordele der er ved at sammenligne lån af penge online inden underskriften, og hvorfor der kan være en stor gevinst ved at gøre dette i forhold til tiden brugt.

Det er hurtigt og nemt

Når du har besluttet dig for at låne penge online til en barnevogn, nyt drivhus, konfirmationsfest, ny brugt bil eller noget helt andet, så kan det gå hurtigt hos de fleste udbydere. At det går hurtigt at ansøge om et lån hos en udbyder, betyder dog også at det er hurtigt og nemt hos de fleste andre. Det skal du bruge til din egen fordel og ansøge hos flere forskellige låneudbydere. På denne måde får du et præcist billede af hvad de enkelte steder kan tilbyde dig. Med overblikket fra Startpakke.com kan du hurtigt finde 2-4 steder at ansøge, som passer til dine behov og ønsker.

Det er altså nemt at sammenligne forbrugslån på nettet. For at få det bedste sammenligningsgrundlag, er det vigtigt at du ansøger om det samme hos de enkelte låneudbydere. Ansøg f.eks. om 8.000 kr., hvis det er hvad du har brug for, og sæt den samme tilbagebetalingsperiode.

Der er stor forskel på forbrugslån

Et forbrugslån er ikke bare et forbrugslån. Der er meget stor forskel på de forskellige typer af forbrugslån, og ikke mindst hvordan låneudbyderne har skruet renter og gebyrer sammen. Den store forskel på priserne på et hurtigt lån gør derfor også, at du kan spare mange penge ved at få sorteret de dyreste fra. Her er det til en start en god ide at have fokus på hvordan og hvorledes du egentlig har tænkt dig at lånet skal forløbe.

Skal du kun låne et mindre beløb, og kan du hurtigt betale tilbage, eller går forbrugslånet til en større ting, og har du brug for at betale mindre afdrag pr måned. Ved at sortere de dyreste fra, og ende med et forbrugslån der passer til formålet kan der hurtigt spares mange tusinde kroner.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.