Julegaveideer til dem, der (næsten) har alt

Søndagsavisen.dk tjener muligvis penge på link i artiklen

“Hvad ønsker du dig til jul?”

“Det ved jeg ikke.”

Det er en ordveksling, der langsomt kan dræbe juleglæden hos alle, selv julemanden. I stedet for at bruge tiden med konfekt, gløgg og æbleskiver skal man bruge tid på at finde den perfekte gave til én, der ikke selv ved, hvad den perfekte gave er. Det er lige til at få ondt i nissehuen over.

Détte bør du vide, inden du køber julegaver

Så hvilke gaver kan du gå efter, der sandsynligvis vil vække glæde, selvom de ikke står på modtagerens ønskeliste?

Her er et nogle bud:

Netatmo-vejrstation

Vejrstationen består grundlæggende af to moduler: et indemodul og et udemodul. De sender løbende oplysninger til smartphone-appen, så man er opdateret om temperaturer, luftfugtighed og lydniveau.

Indemodulet måler desuden CO2-niveauet i luften og giver besked, når der skal luftes ud. Vejrstationen koster omkring 1.000 kroner.

Køb Netatmo-vejrstation på tilbud her

Skal julegaven byttes? Her er dine rettigheder

Google Home

En højttaler, der kan meget mere end at afspille lyd. Det er i virkeligheden en stemmestyret assistent, der kan gøre hverdagen nemmere.

Med en lang række stemmekomandoer kan man få højtaleren til at fortælle om vejret og oplæse de biografaktuelle film. Google Home forstår dansk, og bliver klogere hele tiden. Fra ca. 600 kroner.

Køb Google Home på tilbud her

Vil du give dig selv eller en anden et Tidal-abonnement i julegave? På Mobilabonnement.dk kan du læse, hvordan du får det til 12 kroner. 

Otro

En streamingtjeneste, der er en lækkerbisken for alle fodboldfans. Nogle af verdens største fodboldstjerner, bl.a. Lionel Messi, står bag. Det giver adgang til en masse interviews, dokumentarer og klip med stjernerne.

Tjenesten er helt ny, så alt er ikke på plads endnu, men i fremtiden bliver det også muligt at stille spørgsmål til spillerne og at vinde billetter. Abonnementet koster 349 kroner om året. Læs mere om Otro her.

Pristjek: Her får du den billigste juletræsfod i 2018

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.