Disneys streamingtjeneste er på vej: Derfor skal hele familien glæde sig

Snart flytter de mange velkendte Disney-prinser og prinsesser hjem. For første gang nogensinde bliver de samlet under samme tag, nemlig Disneys kommende streamingtjeneste, der får navnet Disney+.

Tjenesten åbner i USA den 12. november til en månedspris på syv dollars om måneden (ca. 46 danske kr.) og 70 dollars (ca. 463 danske kr.) for et års adgang.

Det skriver Variety.

Her er de bedste streamingtjenester til hele familien

Efter planen kommer Disney+ til Vesteuropa i slutningen af 2019 og starten af 2020. Det er formentlig ikke helt skævt at antage, at Danmark kommer med i den omgang. Hvad prisen bliver i Danmark, er endnu ukendt.

Disney forklarer, at brugerne ved lanceringen kan streame 7.500 afsnit af tv-serier, 25 eksklusive serier, 10 eksklusive film, et katalog på 400 film og 100 film, der for nylig har været biografaktuelle.

YouTubes børne-univers har ramt Danmark

Disney-koncernen er meget mere end tegnefilm. Man har eksempelvis købt 21st Century Fox, hvilket betyder, at alle 30 sæsoner af “The Simpsons” også kan ses på Disney+. Derudover ejer Disney blandt andre Pixar, Marvel og Star Wars.

Disney-cheferne regner med, at Disney+, der kommer til det meste af verden, har mellem 60 og 90 millioner abonnenter omkring 2024 – samme år som tjenesten skal give overskud.

Hvis du ikke kan vente så længe, kan du formentlig få adgang til den amerikanske udgave af Disney+ ved at bruge en VPN. Læs mere om VPN hos Bredbånd.dk 

Sådan kan dit barn lære engelsk ved at se tegnefilm på streamingtjenester

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.