Karsten Ree: Dette er det dyreste, jeg har solgt på DBA

For Karsten Ree er der mange gode minder forbundet med stadig at handle på DBA.

For Karsten Ree er der mange gode minder forbundet med stadig at handle på DBA.

Ville du gå på loppemarkeder og prutte om priserne, hvis du havde 2,1 milliarder kroner stående på bankbogen? Det ville mange nok ikke. Men sådan er det ikke for milliardæren Karsten Ree, som er en af Danmarks rigeste.

Selvom han solgte Den Blå Avis til eBay for 2,1 milliarder kroner tilbage i 2008, holder han sig ikke ”for fin” til stadig at gå på DBA og gøre en god handel.

– Jeg har solgt mange ting på DBA. Blandt andet en Land Rover Discovery – eller jeg har faktisk solgt to. Til 100.000 og 200.000 kroner, siger Karsten Ree til DBA Guide.

Bilen er det dyreste, Karsten Ree ind til videre har solgt på DBA, men det er kun et spørgsmål om tid, for rigmanden bruger genbrugssitet flittigt. Både til at købe og sælge sine ejendele. Her får han især handlet med surfbrætter, autodele og biler.

10 tegn på, at din Barbie-dukke er guld værd

Karsten Ree: Dette er mit næste køb på DBA
Dog har han ikke i skrivende stund nogle aktive annoncer på DBA. Til gengæld holder han lidt øje med nogle bestemte ting, der er til salg på genbrugssitet.

– Jeg har lige købt en firehjulstrækker, og den vil jeg gerne have nogle vinterdæk til med en bestemt fælge. Der kan man godt være heldig at finde de rigtig dæk til den rigtige pris i forhold til, hvad det skidt koster fra ny, siger den 73-årige erhvervsmand.

Indkøbsposer ender som skraldeposer – så meget kan du spare ved at genbruge dem

Janni er bedre til at købe end sælge
Milliardærens genbrugsvaner lader dog ikke til at have smittet synderligt af på ægtefællen Jannie Ree.

– Janni er bedre til at købe end at sælge, siger Karsten Ree.

Selvom Janni Ree ikke er storsælger på DBA, så har hun ifølge ægtemanden en anden metode til at genbruge på.

– Hun har så meget tøj og så mange møbler, men det ikke noget, hun sælger som sådan. Hvis hun gør noget, så bytter hun med sine veninder, men det har jeg ikke forstand på, hvordan foregår, siger Karsten Ree.

Karsten Ree har ejet DBA i perioden 1981 til 2008, hvorefter han solgte virksomheden. Derudover ejer han Ree Park – Ebeltoft Safari, en safaripark på Djursland, samt rejsebureauet Africa Tours.

Genbrug i køkkenet: Sådan kan du smart udnytte ting, du ville smide ud

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.