Skandaleramt pizzakæde genåber

Domino’s Pizza slår igen dørene op, og den første restaurant åbner i Roskilde på mandag, oplyser de nye australske ejere i en pressemeddelelse.

Efter at de tidligere ejere i marts måtte lukke i Danmark i kølvandet på skandalen om dårlig hygiejne og systematisk fusk med datomærkninger af fødevarer, er det verdenskendte pizzabrand nu overtaget af australske Domino’s Pizza Enterprise, der vil forsøge at genrejse Domino’s i Danmark.

Ulækkert: Disse restaurantkæder sjusker mest med hygiejnen

Roskilde bliver altså den første by, som Domino’s genåbner i, og australierne har foreløbig 16 Domino’s-åbninger på tegnebrættet. Australske, Kellie Taylor, der bliver den danske landechef med ansvar for drift og opbygning, skal stå for de kommende åbninger, som foruden i Aarhus, Odense og Randers navnlig bliver i og omkring København.

– Vi elsker pizza og vi er pizza people, og vi håber, vi får lov til at vise danskerne, at vi er fuldstændig anderledes og bedre end før, siger hun og understreger samtidig, at australske Domino’s går ind på det danske marked med den største portion ydmyghed med det tidligere forløb, der altså endte i en konkurs, in mente.

Det bliver med nye ting på menukortet, ny identitet i restaurantindretningen, ny medarbejderkultur, hygiejnetjek og en kortere udbringningstid, oplyser Domino’s i pressemeddelelsen.

Har du tømmermænd? Derfor bør du droppe både pizza og sodavand

Mad med Gorm: Sådan laver du den perfekte pizzadej

FAKTA OM DOMINO’S PIZZA ENTERPRISE
  • Domino’s i Danmark er i dag ejet af den australske franchisekæde, DPE, Domino’s Pizza Enterprise har mere end 50.000 ansatte og har solgt pizzaer i mere end 25 år
  • DPE er verdens næststørste franchise-pizzakæde med cirka 2.400 pizza-restauranter i 8 lande: Australien, New Zealand, Japan, Belgien, Frankrig, Luxemburg, Tyskland og Holland – hvortil Danmark nu også kommer
  • Efter købet af de danske Domino’s-forretninger, der gik konkurs i marts 2019 med en anden ejer, har de nye australske ejere, DPE, en forventning om at åbne delvist på samme eller andre adresser. En plan, der udvikler sig med tiden.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.