Sommervarmen sætter gang i ventilatorsalget: Her er nogle af de bedste

Med en temperatur, der nogle steder ligger omkring 30 grader, har mange danskere søgt hjælp til at blive afkølet. Elgiganten oplyser i en pressemeddelelse, at man onsdag formiddag solgte omkring to køleprodukter i minuttet. 

Det kan dog godt betale sig at undersøge markedet, før man bliver ramt af solstik og hedeslag. Vi har gjort det hårde arbejde for dig og fundet frem til nogle af de absolut bedste kvalitetsventilatorer.

Test: Flere solcremer dumper – holder ikke faktoren

Dyson Hot & Cold

Dyson er mest kendt for sine poseløse støvsugere, men laver faktisk også yderst anmelderroste ventilatorer. Hot & Cold er topscorer i britiske medier som The Guardian og Independent, og så har den vundet Idényts læserpris.

Det er ikke en budgetvenlig ventilator, men det har sine forklaringer. Som du måske allerede har gættet kan Dyson Hot & Cold lave både varm og kold luft. Dens helt vifteløse design gør den så godt som lydløs, og så renser den luften for 99,95 procent af alle allergener og forurenende stoffer 

Som nævnt er den ikke billig, men til gengæld kan du bruge den både sommer og vinter, næsten uden at bemærke, at den er tændt. 

Test af røgalarmer: Flere virker ikke

Dyson AM 07

Vil du have kold luft, uden luftrensning og muligheden for at lave varm luft? Så er den her Dyson-model et af de bedste valg.

Den har ikke så mange funktioner som Hot & Cold herover, til gengæld koster den kun omkring det halve. Den har imponeret flere amerikanske teknologimedier, blandt andre Techradar. 

Test: De bedste bore-/skruemaskiner til gør det selv-projekterne

MeacoFan 1056 

Lille og effektiv bordventilator, som Independent har kåret til “bedste køb”. Den flotte titel skyldes, at den kan dreje næsten 360 grader rundt, og er så stille, at du kan sove fra den.

Viften kan indstilles til hele 12 hastigheder, og så har den smarte funktioner som timer og strømbesparing (Eco-mode). 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.