Under åben himmel: Her kan du se film udendørs den kommende måned

Alle søndage i juli byder Tivoli på filmvisninger, og du er velkommen til at medbringe din egen madkurv, skriver københavnermediet minby.dk.

Det er både gamle klassikere og nye film, som Tivoli viser. Programmet ser sådan her ud:

  • 7. juli kl. 20-22: ’Crazy Rich Asians’
  • 14. juli kl. 20-22: ’A Star Is Born’
  • 21. juli kl. 20-22: ’Mamma Mia! Here We Go Again’
  • 28. juli kl. 20-22: ’Bridget Jones’ Dagbog’

Afdeling Q er tilbage: Ofrene står i kø i Jussis nye roman

Danmarkspremiere
Den første film, der bliver vist 7. juli, er ’Crazy Rich Asians’, som samtidig får danmarkspremiere på Plænen. Den romantiske komedie handler om den amerikanske Rachel, der skal med sin kæreste Nick til Singapore for at besøge hans familie. Ikke bare en hvilken som helst familie, men én af de rigeste familier i Singapore. Og de er ikke så nemme at imponere. Filmen er fra 2018.

Søndagen efter – 14. juli – bliver den Oscar-vindende film ’A Star is Born’ vist på Plænen. Lady Gaga og Bradley Cooper spiller hovedrollerne i den musikalske dramafilm, der oprindeligt er fra 1937, men som er blevet genindspillet tre gange. Alkoholiserede Jack møder sangerinden Ally, og der blomstrer hen ad vejen en stor kærlighed mellem de to mennesker.

Fynsk musikfestival genopstår – verdensstjerne er hovednavn

Søndag 21. juli er det ’Mamma Mia!’, der ryger op på storskærmen. Musicalfilmen med den græske natur som kulisse har både Meryl Streep og Pierce Brosnan i hovedrollerne. Filmen er skrevet over ABBAs musik. Sidst, men ikke mindst, vises klassikeren ’Bridget Jones’ Dagbog’ søndag 28. juli. De fleste kender nok plottet. Bridget Jones forsøger at finde manden i sit liv, og det går ikke ligefrem stille for sig.

Programdirektøren fra CPH PIX, Niels Lind Larsen, mener, at Tivoli er et helt særligt sted at se film, og det må opleves.

»Tivoli er jo en helt enestående, smuk ramme at vise film i. En Have af glæde og underholdning, musik og romantik, og alt det reflekteres i årets fire film på Plænen,« fortæller han i en pressemeddelelse.

Spis dig gennem Tivoli: De udødelige klassikere

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.