Fantastiske film til sommerferien

Det kan være svært at aktivere ungerne hele tiden i en lang sommerferie. Nogle gange trænger man bare til, at samles som familie. Det gør man ret så effektivt over film – og det gør bestemt ikke noget, at de sætter tanker i gang. 

Det er alle de film, vi har fundet her. Vi har valgt noget så gammeldags som DVD-film, fordi de kan tages med på ferie og ses, uanset hvor god eller dårlig internetforbindelsen er.

Guide: Her er de bedste streamingtjenester til hele familien 

Ternet Ninja

Anders Matthesens Ternet Ninja blev en af de mest sete danske biograffilm nogensinde, og anmelderne var ved at snuble over hinanden af ren begejstring. Det er en film for større børn og voksne om at kæmpe for det, man tror på, og om konsekvenserne af de valg, man træffer. Tankevækkende og hysterisk morsom. 

Streamingtjeneste er på vej til Danmark: Derfor skal hele familien glæde sig

Brødrene løvehjerte 

Her er ikke skyggen af smartphones og internet. Til gengæld er det en helt fantastisk fortælling om de to brødre Karl og Jonatan, der efter kort tid på jorden bliver genfødt i Nangijala. Men ridderen Tengil spreder skræk og rædsel i den ellers så hyggelige verden, så Karl og Jonatan må stå sammen for at bekæmpe ondskaben. 

Det er nok en god ide at have noget papir klar, når øjenkrogen bliver fugtig i løbet af filmen. 

Her er gode YouTube-kanaler til børn – og sådan børnesikrer du tjenesten

Coco

12-årige Miguel elsker musik, men det er forbudt i hans familie. Sådan har det været i generationer, så en dag rejser han til dødsriget for at finde ud af, hvorfor hans forfædre hader musik så meget. 

Mangler du en DVD-afspiller? 

Skal du bruge en DVD-afspiller, kan du finde en billig én her*

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.