Træt af fjernbetjeninger på sofabordet? Her er løsningen

Moderne fjernsyn, Apple TV, spillekonsoller osv. er ikke længere en kæmpe øjebæ at se på. Til gengæld er designet af fjernbetjeningerne gået i stå, og det er de færreste af dem, der ligefrem pynter på sofabordet.

Nej, lad os bare være ærlige: De er grimme, og ødelægger ethvert forsøg på at få stuen til at se pæn ud. Meget af udstyret har hver sin fjernbetjening, så der er tilmed en hel skov af dem i de fleste hjem. 

Genialt! Sådan får du dansk Netflix til 20 kr.

4 suveræne serier, du skal streame (når børnene er lagt i seng)

Det kan løses ved at købe en universalfjernbetjening, der kan overtage opgaverne fra alle de andre fjernbetjeninger og styre alle dine enheder.

Det kan dog ikke anbefales at investere i en tilfældig kinamodel, der er på tilbud i det lokale supermarked.  Ofte er opsætningen af dem mangelfuld, og de er ude af stand til at styre forskellige enheder ordentligt. 

Hvad skal du så købe? Cnet.com har set nærmere på de bedste universialfjernbetjeninger. I artiklen her har vi selvfølgelig kun taget dem med, som kan købes i Danmark.

TV i soveværelset – godt eller skidt?

Legendarisk tv-serie pilles af Netflix


Logitech Harmony 650 (368 kr.)*

Nogen vil sikkert mene, at den her fjernbetjening også er en øjebæ. Og indrømmet: den er ikke designet af Bjarke Ingels. Kort sagt: den vinder ingen design-priser, men til gengæld er det en virkelig god universalfjernbetjening.

Logitech Harmony har lavet den slags i mange år. Så det er et firma, der ved hvordan man gør. Den programmeres via computeren til forskellige aktiviteter, som eksempelvis “Se tv” og “Se film”.

Fjernbetjeningen tænder/slukker så få de respektive enheder og lader dig styre dem hver for sig efterfølgende, så den skruer op for lyden via forstærkeren og skifter kanal via tv-boksen. 


 

Logitech Harmony Hub (649 kr.)*

Måske er det en tilsnigelse at kalde Harmony Hub for en fjernbetjening. Med den stående fremme (eller gemt væk i et skab) kan du bruge smartphonen som fjernbetjening.

Den kan også bruges til at styre andre intelligente enheder i hjemmet, såsom lys. ‘


Logitech Harmony Companion (750 kr.)*

For omkring 100 kr. mere får du både en Harmony Hub og en fysisk fjernbetjening, så skal du ikke have fat i mobilen, hver gang du vil skifte kanal. 


Logitech Harmony Elite (1.542 kr.)

En forholdsvis stilfuld fjernbetjening, der udmærker sig ved den store touchskærm, der giver et godt, visuelt overblik over favoritkanaler og meget andet. Skærmen er en lækker detalje, men er ikke nødvendig for alle. 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.