Her er de bedste spillekonsoller til børn


De fleste børn kan få timevis til at gå med en spillekonsol. Både alene og sammen med familie og venner. Som forælder er valget af konsol ikke nødvendigvis sådan ligetil. For det første koster de fra omkring 1.000 kroner og opefter. For det andet passer de til forskellige børn. 

Amerikanske Review.com har undersøgt de største konsoller på markedet og bedømt dem efter en række kriterier:

Genialt! Sådan får du dansk Netflix til 20 kr.

Udvalget af spil er det vigtigste ved en spillekonsol. Review.com har kigget på alle de spil, der blev udgivet i 2018 og taget højde for deres popularitet samt hvilken aldersgruppe spillene henvender sig til. Eksempelvis har Nintendo flere spil til mindre børn, mens PlayStation egner sig bedre til teenagere, der vil have realistisk grafik. 

Det at kunne spille med og mod andre, både derhjemme og på nettet er også et vigtigt element ved en spillekonsol. Det kan være med til at lære børnene, at det ikke altid går som man håber eller tror. 

Nu er fokus jo spillekonsoller til børn, så læringselementerne ved konsollerne bør ikke overses. 

Tre gode bud på barnets første mobil – der ikke koster en bondegård

Det sidste element er teknikken inde i konsollerne. Det er en relativt stor investering, så den skal gerne være god nok, rent teknisk, til at kunne holde i flere år, uden at udviklingen løber fra den. 

I skemaet herunder kan du se, hvordan Review.com har bedømt konsollerne. 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.