Supermarked tilbagekalder to produkter efter fund af insekter

En dansk forbruger har gjort en mindre behagelig opdagelse i en pose løse ris, hvilket nu får producenten af Rema 1000 Løse ris i kogepose, Nordic Food Partners A/S, til at tilbagekalde produktet, da der er risiko for forekomst af insekter, hvilket “gør produktet uegnet til konsum”.

Derfor rådes forbrugerne til at kassere risene eller levere dem tilbage. Det drejer sig om et parti, der har bedst før-datoerne 22.04.2021 og 23.05.2021. EAN-nummeret, som man finder under stregkoden, er 5705830000361, skriver Fødevarestyrelsen på sin hjemmeside.

Risene er solgt i Rema 1000-butikker i hele landet.

Nordic Food Partners A/S tilbagekalder ligeledes Rema 1000 økologiske popcornmajs, hvori der også er blevet fundet insekter.

Partiet, der bør kasseres eller leveres tilbage, har bedst før-datoen 12.06.2020 og EAN-nummer: 5705830008961

Se listen: Her er de sundeste ris

Kan du spise den mugne mad? Se, hvilke fødevarer du bør kassere straks

Ubehagelige sandheder, du næppe har lyst til at kende om sushi


Kog ris på få minutter!

Kog quinoa og ris i mikroen på bare nogle minutter med denne smarte riskoger fra Lékué! Hæld ris og vand i beholderen, kom den ind i mikroen i nogle minutter, og tag derefter din færdigkogte ris ud. Ikke noget klatteri, og du får perfekt kogte ris hver gang! Køb den her*

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.