Skiferie blev pludselig billigere på dealsite efter køb – kan jeg gøre noget?

Hej Camilla
For lidt tid siden købte jeg en skirejse til mig og min familie på nettet. Her to uger efter kan jeg se, at præcis samme rejse (samme rejsebureau, hotel, ankomst, afrejse mm.) er på tilbud på et dealsite.

For en familie på fire betyder det, at vi havde sparet små 2000 kr. ved at købe rejsen på dealsitet. Er der nogen som helst mulighed for, at jeg kan fortryde min rejse og i stedet for købe den hos dealsitet?

Med venlig hilsen

Bente

Vi givet hinanden to billetter til den samme koncert – kan vi fortryde det ene køb?

Kære Bente
I de fleste tilfælde er det ikke muligt at fortryde et køb af en skirejse og få pengene retur. Det vil stå i rejsearrangørens handelsbetingelser, om I kan afbestille skirejsen, og hvilke regler der i så fald gælder. Men det er stadig ikke sikkert, at det kan betale sig:

Hvis der gives mulighed for at afbestille rejsen, vil det nemlig oftest betyde, at I skal betale et afbestillingsvederlag til rejsearrangøren. Et sådan vederlag kan variere, alt efter hvilken rejsearrangør I har købt rejsen hos, og i hvor god tid I afbestiller rejsen.

Mvh.

Camilla

Må en webshop hæve prisen på en vare, jeg har lagt i kurven?

Fakta
Svaret er givet af Camilla Engel Post, der er chefjurist hos den danske certificeringsordning e-mærket, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Camilla har arbejdet med familieret, it-ret og forbrugerrettigheder siden 2001.

Brevkassesvaret blev bragt første gang d. 15/1 2017.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.