Karsten Ree sælger ud: Dette kan jeg ikke få afsat

Karsten Ree er muligvis Danmarks nærigste milliardær, og han ynder stadig at prutte om prisen og indgå en solid handel. Forleden solgte han ud af sine gamle ejendele i en kælder i Søborg med en pengekat om livet og et lidt sørgmodigt smil.

– Det er trist at skulle sælge ud. Men jeg har simpelthen fået samlet mig alt for meget. Jeg er fra en tid, hvor man ikke bare smed ting ud, der intet fejlede, og jeg har været igennem mange firmaeventyr, fortæller Karstens Ree til DBA Guide.

Dine VHS-film kan være tusindvis af kroner værd – se, hvilke film der er i høj kurs

Han erkender, at det er hans kone, realitystjernen Janni Ree, der har arrangeret “garagesalget”.

Lokalerne er nemlig opsagt, og derfor var Karsten Ree nødt til at skille sig af med de mange ting, der bare stod og samlede støv.

– Det er helt ærligt en uoverskuelig opgave. Jeg har nu bedt om 14 dage ekstra, inden vi skal have det tømt helt. Vi har kørt ti læs væk allerede – der er så mange ting, fortæller han til DBA Guide.

TV-vært sælger ting for 1 krone

Købe dig til en bid af historiens vingesus
I lokalerne i Søborg er der alt fra dæk og fælge til diverse biler, gokards, ski, interiør og gammelt legetøj. Karsten Ree grundlagde Den Blå Avis i 1981 og solgte den i 2008 til amerikanske eBay.

På trods af at handlen indbragte ham godt 2,1 milliarder kroner,  er han holdt op med at tænke i den gode handel eller bare skrotte sine gamle ting.

– Det ligger ikke til mig at smide ting ud. Det er trods alt det, vi har skabt vores forretning på, siger Karsten Ree til DBA Guide.

Uanset om du er til gamle, smukke mahogni-træborde, der har tilhørt Klaus Riskær, særlige fælge til bilen eller gokarts tilbage fra 80’erne, som både Jason Watt og Jan Magnussen har kørt i, så er det blot et lille udpluk af, hvad Karsten Ree har samlet og altså nu sælger ud af.

10 tegn på, at din Barbie-dukke er guld værd

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.