Julegaveideer til dem, der (næsten) har alt

Søndagsavisen.dk tjener muligvis penge på link i artiklen

“Hvad ønsker du dig til jul?”

“Det ved jeg ikke.”

Det er en ordveksling, der langsomt kan dræbe juleglæden hos alle, selv julemanden. I stedet for at bruge tiden med konfekt, gløgg og æbleskiver skal man bruge tid på at finde den perfekte gave til én, der ikke selv ved, hvad den perfekte gave er. Det er lige til at få ondt i nissehuen over.

Test af termokander: Kendt, dyr kande giver lunken kaffe

Så hvilke gaver kan du gå efter, der sandsynligvis vil vække glæde, selvom de ikke står på modtagerens ønskeliste?

Her er er nogle bud:

Hængelås med fingeraftryk

Nøgler har været menneskets følgesvend lige fra Arilds tid. Lige så snart vi gerne vil låse noget inde eller låse noget fast, har vi brug for en lille lås.

Problemet er jo den der pokkers nøgle! Let at glemme, dum at låne ud og har det desuden med at forsvinde. Løsningen kan være at anvende en smart hængelås med fingeraftrykslæser, så du bare behøver trykke tommelfingeren mod låsen for at åbne den.

Guide: Détte bør du vide, inden du køber julegaver

Når du har registreret dit fingeraftryk i låsen, går det superhurtigt at låse op. Det eneste, du skal gøre, er at holde fingeren mod aflæseren. Fingeraftrykslåsen er vejrbeskyttet og fungerer både uden- og indendørs.

Låsen oplades via USB og har en batteritid på op til to år – det er længere, end det er lykkedes os at holde styr på en og samme nøgle til en almindelig hængelås!

Køb Vooni-hængelåsen her

Stor test af stegepander: Her er belægningen, du skal undgå


Angry Mama gør mikrobølgeovnen ren

Alle ved, at mor kan blive sur hvis der ikke er gjort ordentligt rent, måske især i mikrobølgeovnen hvor det hurtigt kan gå helt galt. Det har Angry Mama en hurtig løsning på.

Bare fyld hende med eddike og vand, giv hende fem minutter i mikrobølgeovnen. Det eneste, der er tilbage for dig, er at tørre af med en fugtig klud. 

Køb Angry Mama her

Test: Her er den bedste håndcreme


Cool Mama tager sig af køleskabet 

Mens Angry Mama tager sig af den beskidte mikrobølgeovn, som nævnt herover, er hendes søster, Cool Mama, kun optaget af køleskabet.

Særligt den lugt, nogle fødevarer kan efterlade i køleskabet. Det vil hun ikke finde sig i, så fyld hende med bagepulver og slip for lugten.

Bagepulveret absorberer lugten og sørger for, at fødevarerne ikke tager smag af hinanden.

Køb Cool Mama her

Tusinder kan ikke tage fejl: Her er de bedste brætspil lige nu


Netatmo-vejrstation

Vejrstationen består grundlæggende af to moduler: et indemodul og et udemodul. De sender løbende oplysninger til smartphone-appen, så man er opdateret om temperaturer, luftfugtighed og lydniveau.

Indemodulet måler desuden CO2-niveauet i luften og giver besked, når der skal luftes ud. Vejrstationen koster omkring 1.000 kroner.

Køb Netatmo-vejrstation på her

Skal julegaven byttes? Her er dine rettigheder


Google Home

En højttaler, der kan meget mere end at afspille lyd. Det er i virkeligheden en stemmestyret assistent, der kan gøre hverdagen nemmere.

Med en lang række stemmekomandoer kan man få højtaleren til at fortælle om vejret og oplæse de biografaktuelle film. Google Home forstår dansk, og bliver klogere hele tiden. Fra ca. 600 kroner.

Køb Google Home på tilbud her

Vil du give dig selv eller en anden et Tidal-abonnement i julegave? På Mobilabonnement.dk kan du læse, hvordan du får det til 12 kroner. 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.