Legendarisk tv-serie pilles af Netflix

Her er de bedste streamingtjenester til hele familien – kom I gang helt gratis

Netflix fornyede sin licens til at vise “Venner” sidste år, men den populære komedieserie, der blev optaget og vist i perioden 1994-2004 og økonomisk set er den mest indbringende sitcom i tv-historien, vil altså ikke kunne streames på Netflix fra næste år.

Må man dele sit streaminglogin?

Der har ellers været spekulationer om, at Netflix igen ville punge ud for at beholde serien, men Warner Bros., der er indehaver af rettighederne til “Venner”, har besluttet at streame serien eksklusivt på sin kommende tjeneste, HBO Max, skriver BuzzFeed.

“Venner” bragede ind i tv-stuerne verden over i 90’erne, hvor TV 2 viste serien i Danmark. “Venner”-hungrende danskere skal dog ikke fortvivle: Serien kan stadig (gen)ses alle hverdagsaftener på TV 2 Zulu.

4 suveræne serier, du skal streame (når børnene er lagt i seng)

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.