Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Brevkassen: Vi gav hinanden to billetter til den samme koncert – kan vi fortryde det ene køb?

Kære Camilla
Min mand og jeg har helt tilfældigt givet hinanden to billetter til den samme koncert i julegave.

Alle billetterne er købt på nettet, så jeg kontaktede netbutikken, men de siger, at jeg ikke kan fortryde køb af billetter. Er det rigtigt, og er der noget, jeg kan gøre?

Hilsen

Nanna

Brevkassen: Hvordan ved jeg, om jeg kan stole på udenlandske webshops?

Kære Nanna
Normalt er der minimum 14 dages fortrydelsesret, når man handler på nettet – men lige billetsalg er faktisk en af de få ting, som er undtaget. Det er derfor, I ikke kan få pengene tilbage for det ene sæt billetter via netbutikken.

I stedet for kan I forsøge at sælge billetsættet videre på en af de mange online platforme, hvor private kan handle med hinanden. Danskernes interesse for det marked er vokset kraftigt på det seneste, så det er slet ikke utænkeligt, at du kan have held med at sælge dem videre der.

Venlig hilsen

Camilla

Brevkassen: Må en webshop hæve prisen på en vare, jeg har lagt i kurven?

ONLINESHOPPERENS BREVKASSE OG CAMILLA ENGEL POST
Søndagsavisen og e-mærket vil gerne ruste danskerne til at handle på nettet. Derfor har vi i samarbejde startet ‘Onlineshopperens brevkasse’, hvor du kan skrive ind med spørgsmål til internethandel. Har du et spørgsmål? Send det til online@son.dk, hvor ekspert Camilla Engel Post sidder klar til at svare på dit spørgsmål.
camillaengelpost
Camilla Engel Post er chefjurist hos den danske certificeringsordning e-mærket, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Camilla har arbejdet med familieret, it-ret og forbrugerrettigheder siden 2001.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes