Pristjek: Spar op til 840 kroner om året på mobilen

Tre timers tale, 75 sms’er, 16 mms’er og lige knap 4 GB data. Sådan ser det månedlige forbrug ud for en gennemsnitlig dansk mobilkunde, viser de seneste tal fra Energistyrelsens telestatistik. Og hvis du er en af de gennemsnitsbrugere, kan der være en del penge at spare.

Prisvenlig mobil slår næsten iPhone

Teleselskaberne har nemlig puttet stadig mere indhold i pakkerne de seneste år – også mere, end langt de fleste har brug for – og derfor er priserne på en del selskabers billigste abonnementer højere, end hvad en gennemsnitsbruger egentlig behøver at betale.

Hvor får du det billigst?
Søndagsavisen har her på siden sammenlignet 13 teleselskaber for at finde ud af, hvem der billigst kan dække en gennemsnitlig kundes minimumsbehov. Vi har udvalgt selskabernes billigste produkt, der lever op til en gennemsnitlig kundes behov.

Hvornår er det OK at tage mobilen frem?

Pristjekket viser, at der er 840 kroners forskel om året fra det billigste til det dyreste selskab.

Så skab et overblik over dit eget forbrug, og se i skemaet, om du kan spare penge.

Tusinder at spare på mobilforsikring

Pristjek

Klik for større skema.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.