De 3 største makeuptendenser dette forår

I år er tendenserne helt tydelige: Der er fokus på øjnene, en naturlig hud og lyserøde læber. En smuk sammensætning, som klæder de fleste.

Huden
Huden skal gerne være fugtet, sund, naturlig og uden pudder. Den må gerne skinne en anelse, så den får et dugfrisk udtryk.

Så derfor er det vigtigt, at fugtmætte huden med både serum og creme for slutteligt at bruge en let foundation for at dække de små ujævnheder. Men huden må gerne skinne igennem – hellere for lidt end for meget.

Videoguide: Sådan får du de perfekte øjenbryn

Øjne
Eyelineren har domineret catwalken dette forår. Den kan enten være vild og voldsom med massere af farve. Eyelineren skal enten være tyk og dramatisk eller blødere og mere markeret, hvor du tager en øjenskygge og indrammer øjnene med den.

Er du ikke til det look, kan du prøve med en mørk eyeliner på den våde vippekant inde i øjet. Det giver et mere diskret look, men får øjnene til at se sofistikerede ud.

Her er ingrediensen, der giver dig en flottere hud

Læber
Vi har i flere sæsoner set de matte læber. Lipglossen røg ud og alle skulle pludselig eje en læbestift for at opnå det pigmentrige og matte look. Tendensen er fortsat læbestiften, men glossen er tilbage! Så valget er dit – mat eller glans.

Dog er der én stærk farve, der hitter, så derfor kan du ikke komme helt udenom de lyserøde nuancer.

Læbestiften, du bare MÅ eje dette forår

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes