Her er årets store julefarve 2017

juletræ

juletræ

Juletiden byder på dejlige stunder, hvor julepyntingen skaber rammen om det stemningsfulde rum, vi mødes i med dem, vi holder af. Med velkendte julefarver og juledekorationer pynter vi hjemmet, så vi føler højtidens hygge.

Lav den fineste julepynt af gamle aviser – se hvordan her

Mange af os har sikkert allerede en yndlingsjulefave, som vi ynder at dekorere hjemmet med, og som bringer juleminderne frem. Og hvor nogen holder fast i de traditionelle farver som rød, guld og sølv, så er andre mere eksperimenterende i deres farvevalg. Hvert år dominerer en ny farve i julelandskabet.

Femina har spurgt boligjournalist, Mette B. Seerup, om den helt store julefarve i 2017.

Vil du på julemarked i år? Få det store overblik over de mange julemarkeder i hele landet

– Årets største julefarve er en dyb, mørk flaskegrøn. En farve, som vi allerede har set på mange interiørnyheder her i efteråret, og som fortsætter langt ind det nye år – så vælger du den mørkegrønne farve til dugen juleaften, har du en dug, du kan bruge langt ind i 2018. Generelt ser vi, at der kommer meget mere farve på indretningen, og især de mørke, lidt luksuriøse juvelfarver, som flaskegrøn, bordeaux og navy blå, er hotte lige nu, fortæller Mette B. Seerup og fortsætter:

Den dekadente grønne julefarve er utrolig smuk sammen med gylden messing, så har du allerede tilført lidt af tidens hotte metal til dit hjem, skal du endelig lade det stå fremme til jul. Er du til det nordiske, lyse udtryk i julen, går den flaskegrønne farve også godt sammen med de mere sarte nuancer, som råhvide og lys, men det allerbedste ved årets store julefarve er, at du kan hente den ind gennem naturen med grangrene og mos – helt gratis.

Se fem lækre julefund i den flaskegrønne farve lige her

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1