Top-tjekket rengøring

Robotstøvsuger

iRobot Roomba 980, 8.499 kr.

Så bliver det ikke nemmere. Punktum. Den klarer det hele, mens man er på arbejde. Løber den tør for strøm, finder den selv hen til opladeren.

Uden dørtrin i huset kan den gøre hele huset rent, mens du er på arbejde. Den overrasker med, hvor meget den suger op. Den er også meget effektiv på gulvtæpper.


Robotvasker

Irobot Braava jet 240, gulvvasker, 1.449 kr.

Den er smart, hvis man har et rum på under 20 kvm, der skal tørres over med en klud. Et køkken, et toilet eller entré. Der er kun sæbe på engangskludene, og tilkøber du vaskbare klude, er det ikke med sæbe.Så det er bare at hælde vand i, tænde og smutte en tur ud i solen.


Gulvvasker

Kärcher FC 5 2-i-1, 1.599 kr.

Du behøver ikke engang vaske gulvet, lige efter at det er støvsuget, for denne tager også snavs med op. Ikke noget med, at du skal bukke dig ned, samle kluden op og vride den. Med tanken med 400 ml vand kan den vaske alle hårde overflader op til 60 kvm.


Posefri støvsuger

Bosch BGS7SIL64M, 4.999 kr.

Er der noget, der er besværligt, er det at stå i supermarkedet og finde den rette pose, og du sparer også en betragtelig mængde penge. Har du dyr, er denne posefri-støvsuger perfekt, for den lugter ikke grimt, som når man starter en med gamle hundehår i posen.

Denne maskine er supernem at dreje rundt med. Da jeg testede den, undrede jeg mig over, at den ikke rigtig sugede … men det var bare, fordi den er enormt lydsvag. Den suger nemlig eminent.


Støvsuger

Electrolux PURED9, 3.499 kr.
En bæredygtig støvsuger, som er lavet af 70 % genbrugsplast. Den er effektiv og øger energieffektiviteten med 30 %, samtidig med at den har en kompromisløs rengøringsevne.

Der er fjernbetjening på håndtaget, hvor man kan justere sugeevnen og tænde og slukke. God og nem at navigere rundt med.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.