Generelle konkurrencevilkår

Konkurrencen afholdes af Søndagsavisen A/S, Gladsaxe Møllevej 28, 2860 Søborg. Er der spørgsmål vedrørende konkurrencen, kan der rettes henvendelse til Søndagsavisen på 39577500.

Konkurrencer afholdt af Søndagsavisen på Facebook er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc.

Bliver konkurrencen afholdt med andre (for eksempel en leverandør eller Rabattenidag.dk), vil du også modtage nyhedsbreve herfra. Det vil fremgå specifikt på siden med konkurrencen.

Vindere

Vinderne udtrækkes ved tilfældig lodtrækning senest 7 dage efter konkurrencens afslutning og får direkte besked senest 14 dage efter konkurrencens afslutning. Præmien sendes direkte til vinderne og kan ikke byttes eller returneres.

Vinderen kontaktes direkte. Såfremt Søndagsavisen grundet utilstrækkelige kontaktoplysninger ikke er i stand til at kontakte vinderen senest 2 uger efter udtrækning, eller vinderen ikke har afhentet præmien senest én måned efter aftalt levering, forbeholder Søndagsavisen sig ret til at udtrække på ny og finde ny vinder. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Søndagsavisen.

Præmieafgift afholdes af vinderen i henhold til gældende love.

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres det, at North Media-koncernen må kontakte deltagerne. Deltagerne kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbreve via de afmeld-links, der er inkluderet i hver udsendelse. Informationer vil aldrig gives videre til en tredjepart, med mindre det er specifikt oplyst i konkurrencen. Derudover kan diverse afmeldelser ske via kundeservice på 39577500.

Personlige oplysninger

Søndagsavisen forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by mv. på vinderen i konkurrencen herunder på sondagsavisen.dk, Søndagsavisens Facebook-profil, lokale medier og i andre medier.

Deltagelse i konkurrencerne har ingen købstvang, men kan kræve aktiv deltagelse igennem onlineplatforme eller tilmelding af gratis tjeneste som for eksempel tilmelding af nyhedsmail. Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsmail. Hver person kan kun deltage én gang i konkurrenceperioden.

Forbehold

Søndagsavisen forbeholder sig ret til under ekstraordinære omstændigheder at afslutte konkurrencer før konkurrenceperiodens udløb uden forudgående varsel og udtrække vinderen.

Søndagsavisen forbeholder sig retten til at udelukke brugere fra konkurrencen, såfremt der er mistanke om eller bevis for snyd eller misbrug af konkurrencen og konkurrencesitets funktionaliteter.

Ved deltagelse i en konkurrence, som afholdes af Søndagsavisen, er man indforstået med både de generelle og specifikke konkurrencevilkår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.