Annonce: Skab den bedste visuelle identitet

Foto: PR

Foto: PR

Følg nogle få simple retningslinjer

For at være sikker på, at den visuelle identitet, som du står over for at skulle enten udvikle, implementere eller opdatere, virker overalt og samtidig bidrager til at nå det tilsigtede mål, så er der nogle retningslinjer, du bør overveje.

For det første er det vigtigt, at du gør dig klart, hvorfor der overhovedet er behov for en opdatering at den nuværende identitet. Det kan blandt andet være relevant i situationer, hvor den pågældende virksomhed har sammensat nogle nye forretningsmål eller en helt generelt ny strategi, som der skal arbejdes efter. Det kan også være, at der forsøges med nye forretningsområder på grund af en væsentlig konkurrencetilstand. Eller også kan det simpelthen bare være, at den nuværende visuelle identitet er forældet, således der er behov for noget nyt.

Herefter er det vigtigt, at du rammesætter den opgave, som du står overfor. Det betyder, at du på forhånd skal have gjort dig nogle gode overvejelser blandt andet vedrørende de designelementer, der skal inddrages. Dette kan være en mere omfattende proces, hvis der ønskes et komplet re-design, mens en mindre justering blot kræver nogle få rettelser i designet.

Sørg også for at have godt styr på kontaktpunkter. Det skal forstås sådan, at du skal være bevidst om kortlægning og prioritering, idet der her skal tages hensyn til, hvor den nye visuelle identitet skal implementeres, og hvornår den skal implementeres. Derudover er det en god idé, hvis du har gjort dig nogle tanker om, hvad du ønsker at få ud af den nye identitet.

Og så skal du selvfølgelig også have dit budget for øje. Når der er et budget, du skal forholde dig til, er det vigtigt, at du formår at prioritere og forhandle blandt andet med designleverandører. På den måde er du sikret, at du får mest ud af dine penge. Forbered dig derfor på forhånd i forhold til det økonomiske.

Herefter er det vigtigt, at du foretager en lang række meget grundige tests på dit design, således du er sikker på, at den ønskede identitet opfattes korrekt. Du får desuden ganske enkelt et langt bedre produkt, hvis du sørger for, at det er blevet grundigt gennemarbejdet.

 

Søg professionel hjælp

Synes du, at det er uoverskueligt at tage hånd om den visuelle identitet? Så er der heldigvis masser af kyndig og professionel råd og vejledning at hente. Hvis du søger online, støder du hurtigt på fagfolk i visuel identitet, som der kan hjælpe dig med lige præcis din visuelle identitet til virksomheden. Fagfolk har hjulpet flere store kunder og besidder derfor en stor erfaring inden for området. Lad dig derfor ikke slå ud af din egen minimale kunne inden for udvikling, implementering eller opdatering af den visuelle identitet, men opsøg dine muligheder for hjælp, således du kommer til at opleve mere værdi i din virksomhed.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.