Sådan gik Nicolines møde med familien

»Det er gået over al forventning. Da min kusine og jeg mødtes, flød talen, og vi delte en masse historier fra vores liv. Hun fortalte mig om familien og dens historie, og om hvilken god mand min far er.

Læs om arbejdet som Privatdetektiv her

Jeg mødte min halvbror Henrik senere samme dag, og vi tog på bar og drak en øl. Jeg var et nervevrag og var vildt spændt. Han gav den varmeste krammer, og fra første stund var der latter og en god kemi. Henrik har altid vidst, at han har en søster, men han har aldrig talt med vores far om det. Vi deler utrolig mange interesser, og vi kunne se os selv i hinanden. Han har virkelig et stort hjerte og sagde en masse godt om vores familie og vores far.

Nu er der gået en uge, siden vi mødtes, og jeg føler mig heldig og utrolig stolt over at have en bror, som helt ægte bryder sig om mig. Vi har bevaret kontakten, og jeg skal besøge dem igen denne sommer. Da håber jeg også, at min far er klar til at se mig.«

Fakta og myter om at være privatdetektiv – læs det her

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.