TDC skjulte sandheden for Susanne

Susanne Knudsen føler, at TDC udnytter den situation, hun og hendes mand er i. Hun har forsøgt at tage kampen op, men føler sig magtesløs.

Susanne Knudsen føler, at TDC udnytter den situation, hun og hendes mand er i. Hun har forsøgt at tage kampen op, men føler sig magtesløs.

Susanne Knudsen stod i TDC-butikken og græd af afmagt, da hun i begyndelsen af året måtte finde 2.200 kroner til oprettelse og indkøb af fastnettelefon samt 500 kroner i kvartalet til abonnement, fordi hendes mands demens-sygdom kræver nødkald i hjemmet.

Hun forklarede ekspedienten, at hun ikke bruger telefonen til at ringe fra, og bad om et billigere abonnement, men det blev afvist med en forklaring om, at det ikke kan gøres billigere.

Gratis opkald resten af året

Sådan fortalte 69-årige Susanne Knudsen sin historie, da hun for tre uger siden stod frem i Søndagsavisen. Kort efter blev hun kontaktet af TDC med et tilbud om gratis opkald resten af året.

Hun gentog, at hun ekstremt sjældent ringer fra fastnettelefonen og bad igen om et billigere abonnement. Beskeden var den samme: Det eksisterer ikke.

Men det gør det, og da Søndagsavisen ringer og fortæller Susanne, at der findes et billigere alternativ med ‘Fastnet Mini’, er hun på grådens rand.

»Det er jo helt grotesk, og jeg bliver simpelthen så ked af det. Jeg har jo bedt TDC om noget billigere, men de siger bare nej,« siger Susanne og holder en pause for at samle sig.

Læs også: TDC skjuler billigt fastnet-abonnement for syge ældre

»Jeg bliver så ked af det«

»Jeg føler mig så magtesløs. Når jeg taler med nogen om det her, begynder jeg at vræle, for jeg bliver så ked af det. Jeg har det ikke godt i forvejen på grund af min mands sygdom, og så synes jeg bare, det er grotesk, at de udnytter den her situation,« siger hun.

Søndagsavisen vil nu forsøge at sætte Susanne i forbindelse med TDC, så hun kan få ‘Fastnet Mini’.

Læs også: TDC: »Vi må se, om vi skal gøre noget anderledes«

NØDKALD
Nødkald er en knap på en bærbar enhed, man kan trykke på, hvis man har brug for hjælp. Langt størstedelen af kommunerne benytter fortsat fastnetteknologi, fordi fastnet ikke er afhængig af strøm i hjemmet, men henter strøm via telefonstikket. Det giver en stor driftsikkerhed. Få kommuner er dog begyndt at omstille til mobilteknologi.
Kilde: TDC, KL

Er du blevet snydt, eller har du et tip, som vi skal se nærmere på?
Skriv til redaktionen@sondagsavisen.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.