Sådan undgår du at dumme dig til julefrokosten

Få styr på, hvordan man IKKE opfører sig til julefrokosten.

Få styr på, hvordan man IKKE opfører sig til julefrokosten.

Julefrokosterne er over os, og de kalder nærmest på, at man får lidt for meget at drikke, får sagt et par dumme ting til chefen og flirtet med en fra uartig-listen – også selvom man sværger, at det ikke skal ske igen næste år.

Her giver modebloggeren og divaen Ditte Vallø dig et indblik i sine egne dyrekøbte erfaringer – så du måske, eller måske ikke kan tage ved lære af dem.

Så smukke er nøgne, naturlige kvinder. Se billederne, der er for frække til at hænge i Københavns gader, på Q.dk

5 ting Ditte Vallø har lært om julefrokoster

1) Tag ALDRIG en slå-om-kjole med bindebælte på til julefrokost. Efter 10 snaps er en sløjfe altså en udfordring, hvilket øger risikoen for ufrivillig nøgenhed.

2) Drik aldrig om kap med hærdede herreloger.

3) Er du udpræget konkurrencemenneske eller en dårlig taber/ vinder, skal du undgå pakkeleg på jobbet. Slagsmål om den største pakke, at blive prinsessefornærmet, overdreven sejrsdans samt kommentarer som ”in your face, bitches!” er ikke fordrende for fremtidigt teamwork.

4) Forsøg at undgå at være den sidste på dansegulvet, i hvert fald hvis du danser alene med et skraldestativ.

5) Vælg en kjole med plads. Mange har det med at hoppe i deres strammeste kjole til en julefrokost. Men kombinationen af mange timer, hvor du sidder ned, mængder af (fed) mad og alkohol har det med at gøre de fleste oppustede. Når du så efter maden får øje på ham den søde fra marketing og forsøger at charme ham hen under misteltenen, samtidig med at du prøver at holde din oppustede mave gemt i den nu MEGET for stramme kjole, så bliver det svært. Vi kvinder er dygtige til multitasking, men efter et par snaps bliver det kompliceret. Vælg altid noget, som flatterer din figur, og som du føler dig ultralækker i, men som samtidig er behageligt, så du bare skal fokusere på at have det sjovt.

Bør du have sex med ham den søde første gang i ses, eller ej? Få svaret på Q.dk

Desuden skriver Ditte Vallø i sin klumme i magasinet Q, at du bør forberede dig, inden du tager af sted på jagt efter en mand til julefrokosten, så du ikke ender med ham, du absolut ikke burde have kysset.

– Er planen at få en tidlig julegave med hjem, så lav lige en mental liste over, hvem der er ’naughty’ eller ’nice’ (gifte mænd og fyre, du ikke kan lide i ædru tilstand, er på uartiglisten). Så du slipper for at få en gave, du ikke ønsker dig, og som ikke kan returneres. Julefrokoster giver gode muligheder for at få lidt julegodter. Så sørg for, at der er dækket ordentligt op, hvis du skulle få uventede gæster. Det vil sige: ingen lodne ben eller mormortrusser, skriver Ditte Vallø.

Dog ved divaen godt, at hjernen ryger ud, når alkoholen ryger ind, og så kan det hele være lige meget:

– P.S. Nu er regler jo til for at blive brudt, og det er jo kun denne ene gang om året, at vi har carte blanche til at opføre os fuldstændigt tosset. Så glem alt, hvad jeg har sagt! Det gør jeg alligevel også selv efter den første snaps. Rigtig god julefokost! ’

Sådan scorer du Mr. Right. Se hvordan på Q.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.