Professionel markedsføring: Præsenter din virksomhed med video

Foto: PR

Foto: PR

Der er mange gode grunde til, at din virksomhed skal bruge videoer i sin markedsføring. Og har du ikke allerede tænkt det ind i din markedsføringsstrategi, er det på tide nu. Med en animationsvideo kan du nemlig styrke din digitale identitet og bedre holde på dine kunder i en flyvsk og omskiftelig online verden.

Fang din modtagers opmærksomhed

I et medielandskab, hvor er der mange om buddet, skal der meget til for at fange opmærksomheden hos dine kunder. Der er så at sige kamp om kundernes gunst. Og det betyder, at der skal gøres en ekstra indsats for at klappe højt nok, til at de hører dig. Videoer har både et stort underholdningspotentiale, samtidig med at de også er dynamiske og dermed passer godt til den dynamik, der er i den digitale verden.

Videoer kan i højere grad end ord skabe følelser og identifikation hos modtageren, der både gør det lettere at huske og lade sig overbevise. På den måde får du dine kunder til at huske dig og din video i specifikke købssituationer.

Gør dit budskab klart på få minutter

Et billede siger mere end tusinde ord, lyder den velkendte devise. Og ved at visualisere dit budskab i en animationsvideo sparer du travle folk på farten for tid og anstrengelser ved at læse lange, tunge tekster om dine produkter og ydelser. Hvis tekster ikke bliver skrevet på den rigtige måde, får de ikke dit budskab klart frem, og det forvirrer mere end det gavner. På ganske få minutter kan en video fortælle dine kunder det samme, som en lang beskrivende tekst kan – og det går bedre og renere ind, når vi får det visualiseret for os.

Skab tillid og relation

Med en animationsvideo eller anden form for video kan du bedre give et klart billede af, hvad du og din virksomhed står for. Det gør dig troværdig, og dine kunder vil nære større tillid til det. Og netop tillid er ét af de vigtigste parametre, når det kommer til konvertering og salg.

For at opnå tillid er det en god idé, at du er velvillig over for din modtager. Det vil sige, at du viser interesse for dem. Det kan du gøre gennem videoer, der præcist viser, hvordan dit produkt fungerer eller skal bruges. På den måde fremstår du som ekspert, samtidig med at du får vist, at du ønsker, at dine kunder får mest muligt ud af produktet.

Øg din hjemmeside-SEO

Med gode og relevante animationsvideoer skaber du interesse hos din modtager, og den interesse forvandles typisk til besøg på din hjemmeside. Typisk vil videoerne holde længere på dine kunder, når de færdes på hjemmesiden. Og det er noget, der tæller på plussiden i søgemaskinerne. Du kan med fordel lægge videoerne ind på relevante landingssider, så du opnår den bedste SEO-værdi.

Hvis du har en animationsvideo på din hjemmeside, har du større chancer for at ranke på Googles forside end de virksomhedssider, der ingen har.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.