Annonce: Sådan vælger du det rigtige internet til dit erhverv

Foto: PR

Foto: PR

Men det er vigtigt, at man følger med tiden, og har den rigtige hastighed. For uden den rigtige internetforbindelse, kan det være nærmest umuligt at drive en virksomhed. Det er vigtigt, at man er sikret en stabil og hurtig internetforbindelse, uden den, kan det være svært at få lavet sit arbejde ordentligt. Mange har i dag valgt den forkerte hastighed til deres erhverv, men det skulle gerne være lettere at vælge rigtigt, efter at have læst denne guide. Herefter er det slut med spildtid og irritation over for langsomt internet, som nok er noget de fleste danskere kender til.

Fibernet eller almindeligt bredbånd?

Når der skal bestilles internet, kan man vælge mellem flere forskellige løsninger, såsom fibernet eller den helt almindelige bredbåndsløsning. Men hvad er egentlig forskellen? Med fibernet sikre du dit erhverv en hastighedsgaranti. Fibernet bliver leveret gennem lyslederkabler, som giver mindre modstand, da signalet bliver leveret gennem lys. Dette giver en stabil og hurtig hastighed. Et almindeligt bredbånd bliver leveret gennem kobberkabler, som giver mere modstand. Her kan du kun sikre dig en gennemsnitlig hastighed, da det afhænger af, hvor mange der benytter sig af internettet på samme tid. Så jo flere der er i dit erhverv, jo mindre stabilt bliver dit internet. Her kan du læse mere om internet erhverv, og se de forskellige hastighedspakker.

Tips til valg af internet

Det er vigtigt, at du har overblik over, hvor mange personer, der bruger internettet samtidig. Er der ikke mange i dit erhverv, behøver internettet ikke være lige så hurtigt, som hvis der var mange mennesker. Derudover skal du overveje hvad internettet bliver brugt til. Er det småting, såsom mails, eller downloades og uploades der ofte store filer til og fra internettet? Dette har også betydning for valg af det rigtige internet og hastighed til dit erhverv.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.