Annonce: Sådan finder du et bedre alternativ til cigaretten

smoke-it

smoke-it

Da rygeloven blev vedtaget år tilbage, blev det hurtigt uacceptabelt at ryge inde og senere hen også på offentlige steder og pladser, og det har derfor også været med til at formindske antallet af rygere gevaldigt. Derudover har nyere teknologi overtalt store dele af rygerne til at udskifte cigaretterne med en e-cigaret, som har mange fordele sammenlignet med den klassiske tobakscigaret. Er du ryger og ønsker et rygestop, eller er du blot interesseret i at få mere information omkring fordelene ved en e-cigaret, så kan du læse med herunder og bliv klogere på netop det.

Bedre helbred og store pengebesparelser er blot nogle få eksempler

I dag er de fleste tobakscigaretrygere beviste om de eventuelle konsekvenser, der kommer af rygning, men det betyder ikke, at de mange kampagner én gang for alle kan sætte en stopper for forbruget. Som ryger kan det dog være en god idé at overveje et rygestop eller et skift til en e-cigaret, da man som tobakscigaretryger dagligt typisk bliver mindet om de mange ulemper, der er ved rygningen. Luftgener, dårligt helbred og hosten er blot nogle få eksempler på gener af rygning og kan forværre enhver dag, mens man med en e-cigaret kan vende eksemplerne til det bedre. Med en e-cigaret sikrer man sig nemlig et bedre helbred, hvor hverken lunger eller lugte- og smagssans bliver påvirket, mens lugtgener og passiv rygning for ens omgangskreds også forsvinder. E-cigaretten kan også gøre et rygestop nemmere, hvor det samtidigt også er muligt at bibeholde det sociale aspekt, som mange mener også følger med det at ryge.

Yderligere information omkring de mange fordele ved e-cigaretter kan findes og læses på nettet

Er du ryger og interesseret i at læse yderligere information omkring e-cigaretter, så kan du nemt og hurtigt gøre det på denne side, når du har tid, lyst og overskud til det. På siden har du mulighed for at finde flere fordele samt finde ud af, hvordan en e-cigaret virker, og hvilket tilbehør man kan få, så du nemmere kan finde ud af, om en e-cigaret er et bedre alternativ til tobakscigaretten for dig.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.