Annonce: Nem og hurtig aftensmad med måltidskasser

kokkens-hverdagsmad

kokkens-hverdagsmad

Med måltidskasser får du sund, varieret og hjemmelavet mad leveret til dig i en fart. Kokkens Hverdagsmad overtager din madtjans, og sørger for at alt er tilstrækkeligt tilberedt, således udgangspunktet er, at du kun skal varme og anrette maden. Med måltidskasser behøves du altså ikke gå på kompromis med kvaliteten på maden, for at få den hurtigt på middagsbordet. Læs mere om måltidskasserne her.

Mindre madspild og mere overskud

Når du bestiller måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, kan du vælge mellem følgende størrelser: 1 person, 2 personer, 3 personer, 4 personer eller 5 personer. Du får fire komplette måltider, rationeret til det antal personer, måltiderne bestilles til. Du slipper dermed for den halve pose grønkål, der efter madlavningen ligger i dit køleskab indtil det bliver dårligt. Måske du ikke lige havde brug for den mængde der blev indkøbt, måske du blev træt af grønkål på tredjedagen, hvem ved? Med måltidskasser undgår du overforbrug og madspild. Der bruges langt mindre tid på indkøb, tid der passende kan bruges på at dyrke dine fritidsinteresser eller blot på at smide benene op på sofaen

efter en lang dag.

Mangel på inspiration?

Apropos grønkål på tredjedagen. Det kan være svært at finde på nye og alsidige aftenretter, og meget nemt bare at lave de retter der sidder på ryggraden, og efterhånden er en rutine i køkkenet. Med måltidskasser får du leveret gode og friske råvarer. En lækker sammensat og nærende ret, med de grøntsager der er i sæson, og du kan evt. få inspiration til opskrifter. Retterne er tilmed børnevenlige, så alle i familien kan få sund og nærende aftensmad med Kokkens Hverdagsmad.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.