Annonce: Gode råd til leasing af bilen

Mercedes

Mercedes

At sætte sig i sædet for første gang, og rette spejlet til, mens tankerne går på hvor meget man glæder sig til at parkere sin nye bil på parkeringspladsen på arbejdet. Leasing af biler er blevet meget populært, ikke kun for virksomheder til firmabiler, men også privatleasing er blevet en stor ting. Derfor er det på sin plads, at få nogle gode råd til hvornår og hvorfor det er en god ide, at privatlease en bil. Læs mere om privatleasing og udforsk muligheder ved at følge linket. 

Hvornår er det bedre at lease end at købe? 

Den helt store forskel på at lease og købe en bil, er at man ikke ejer den privatleasede bil. Leasing er på den måde et andet ord for at låne bilen. Dette har sine fordele og ulemper, men en af de store fordele er, at du ikke skal bøvle med salget af bilen. Det er bekendt, at sekundet bilen forlader indkørslen hos forhandleren så falder den i værdi. Det er ofte en stor udgift, at skulle købe en bil og hvis man lægger bøvlet med at skulle finansiere og sælge bilen, så kan leasing være et godt alternativ. 

 

Flere undersøgelser fra blandt andet bilpriser.dk viser at det økonomisk kan betale sig, at lease sin bil fremfor at købe den, medmindre man anskaffer sig en lille og billig bil – specielt hvis du ikke regner med at beholde din i mange år. 

Hvilke udgifter kommer der med leasing? 

Når det kommer til at lease en bil, så er det vigtigt (som med alt andet), at læse det med småt. Når man lejer en bil, lejlighed eller andet, så vil der være noget i kontrakten, som man kan blive overrasket over. En standard leasing kontrakt vil med sikkerhed bestå af følgende udgifter: Et depositum, den månedlige ydelse og service og vedligeholdelse. Disse er ofte tydelig markører på prisen på din leasing. Dog skal du være opmærksom på: grøn ejerafgift, dæk, forsikring, vejhjælp og brændstof med mere. 

Privat leasing er perfekt til bilentusiasten som skifter køretøj tit 

Man glemmer aldrig den første sang i radioen efter man har købt en ny bil. Det kan være hvilken som helst. Det er svært at få samme tilfredsstillelses følelse, som man får når man har anskaffet sig en ny bil. Dog går den følelse hurtigt væk, da biler bliver til hverdag, da man bruger den så ofte. Dette er en af grundene til at leasing af biler er at foretrække for mange. Ved leasning af biler skifter du nemlig bil ofte. Mange har ikke deres leasede bil i mere end to år. Dette gør, at den nærmest ikke når at blive hverdag før man skal ud og lease en ny bil – med andre ord, følelsen af ny bil når aldrig rigtig at forsvinde.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.