Sådan gør du dig klar til forår

I takt med at vejret bliver bedre, betyder det også, at vi danskere bruger mere og mere tid udenfor. Foråret giver derudover også rig mulighed for at komme i gang med nye og gode vaner. Her er nogle tips til, hvordan du kommer foråret i møde.

Skift bilen ud med en el ladcyklen

Når vejret bliver bedre, kan du passende tænke på andre alternativer til transport end din bil. Udskift de mindre lange transportture med cyklen, så du kan sørge for at passe bedre på miljøet samtidig med, at du kommer i bedre form. Det behøver ikke være hårdt eller smertefuldt at cykle. Hos Dream-bikes.dk kan du finde den elcykel, der passer perfekt til dig. Med en god elcykel kan du klare selv de hårdeste bakker med lidt hjælp. Hvis du har børn, der skal afleveres og hentes i vuggestue og børnehave, kan du også finde en god el ladcykel. Du bliver både gladere og friskere af at være udenfor, især når aftenerne bliver længere og lysere. Hvorfor ikke udnytte muligheden ved at komme rundt omkring på din nye el ladcykel?

Få styr på haven

De varmere grader giver dig rig mulighed for at ordne alt det praktiske i haven. Hvis du altid har drømt om en flot blomsterhave eller urtebed, er det bare med at komme igang. Udover at det er god terapi for sjælen at udfordre dine grønne hænder, er der også mange fordele ved at plante dine egne grøntsager. Hvis du har en lille drøm om at få lavet større projekter eventuelt på terrassen, giver foråret dig også god mulighed. Husk, hvor langt du kan komme med lidt øvelse og tålmodighed.

Vær social med dine nærmeste

Et par pølser på grillen, en øl i hånden og godt selskab. Jep, når graderne stiger, har vi en tendens til at søge udenfor i alle anledninger. Tag en tur i parken eller stranden med dine venner eller familie og nyd, at I kan sidde ude og spise. Der er ikke noget hyggeligere end at bruge timerne udenfor, mens vejret tillader det. I kan passende udfordre hinanden i kongespil eller petanque. Det er både hyggeligt og rigtig godt for din mentale sundhed at være udenfor og tilbringe tid med dine nærmeste.

Udskift garderoben

Ind med vintertøjet og frem med forårstøjet. Det er en god ide at pakke alt dit varme uldtøj væk. I stedet kan du friske garderoben op med enten nyt forårstøj eller det, du har gemt væk aller bagerst i skabet. Eksperimentér med det, du har i forvejen eller tag på jagt i genbrugsbutikkerne rundt omkring dig. Det er en befrielse, at du pludselig ikke skal pakke dig ind i alverdens tunge uldtrøjer for at holde varmen. Vælg noget, du føler dig tilpas i og gå foråret i møde. 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.