KonkurrenceAfsluttet – VIND billetter til Red Hot Chili Peppers i Jyske Bank Boxen d. 16. november!

Deltag i konkurrencen længere nede.

RHCP har skudt deres europæiske del af touren i gang med flere udsolgte koncerter. Bandet var forbi Roskilde Festival i juli måned, men sidst vi kunne opleve dem på indendørs arenatour var i 2011, hvor de også besøgte Danmark og Jyske Bank Boxen.

Red Hot Chili Peppers er et af de mest succesfulde bands i rockhistorien. Bandet består af sanger Anthony Kiedis, bassist Flea, trommeslager Chad Smith, og guitarist Josh Klinghoffer, og har solgt mere end 60 millioner albums, inklusiv fem multiplatin LPer, og har vundet 6 Grammy Awards, inklusiv “Best Rock Album” for Stadium Arcadium, “Best Rock Performance By a Duo or Group” for “Dani California,” “Best Rock Song” for “Scar Tissue,” og “Best Hard Rock Performance With Vocal” for “Give It Away.” Bandet blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame i april 2012.

Deerhoof inviteret med på tour som support
Satomi Matsuzaki spiller bas og synger, Greg Saunier spiller trommer, John Dieterich og Ed Rodriguez spiller guitar. Men hvem er Deerhoof ellers? Fra deres ydmyge begyndelse som et obskurt og larmende San Francisco band i 1994, er de blevet et af indie musikkens mest indflydelsesrige bands med deres ekstatiske og uregerlige pop. De er aktuelle med deres 13. album, det anmelderroste ”The Magic”.

Præmie

Vi finder to heldige vindere der hver får mulighed for at tage 4 deltagere med til en fed koncert i Jyske Bank Boxen med Red Hot Chili Peppers d. 16. november. Konkurrencen leveres i samarbejde med LIVEnation.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 31. oktober, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Skulle koncerten mod forventning blive aflyst, refunderes vinderbilletter/meet and greets osv. ikke, ligesom der heller ikke kompenseres, hverken i form af  billetter til anden koncert eller kontanter. Det går under Force majeure.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.