KonkurrenceAfsluttet – Vind koncertbilletter til Maestro Ennio Morricone i Forum d. 02.12.2016!

Deltag i konkurrencen længere nede.

Den ikoniske filmkomponist Maestro Ennio Morricone optræder i Forum København den 2. december 2016. Koncerten er en del af hans ‘60 YEARS OF MUSIC WORLD TOUR’–samtidig er det også hans debut på en dansk scene. Ennio Morricone står bag nogle af de mest roste mesterværker fra filmens verden. Senest er han blevet hædret for sit arbejde til Quentin Tarantino filmen ”The Hateful Eight”.

 

Præmie

Vi finder en heldig vinder der modtager 2 koncertbilletter (værdi 1.250 kr. pr. billet) + The Hateful 8 på DVD + ’Morricone 60’ som er en nyudgivet jubilæumsplade. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 30. november grundet koncerten afholdes allerede på fredag, vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.