KonkurrenceAfsluttet – Vind produkter fra Glyngøre, og klar maden på 20 minutter

Deltag i konkurrencen længere nede.

Mad tilberedt på 20 minutter

Mange familier har dårlig samvittighed over, at de ikke spiser nok fisk. Vi ved godt det er sundt. Vi ved bare ikke hvordan vi tilbereder fisk og tænker at det svært, bøvlet og dyrt. Men dét er der råd for. Fisk er tit på tilbud, og der er masser af retter, som kan laves på 20 minutter eller derunder.

Ofte griber familierne til de gammelkendte ’travere’ med frikadeller, kylling og hakkebøf. Især fordi hverdagen er travl. Men fisk er faktisk langt hurtigere at tilberede end det meste kød – og så er det aldrig hårdt eller sejt. Hver fjerde dansker mener, at de vil spise mere fisk, hvis de kender retter, der tager under 20 minutter.

Glyngøre, der står bag en populær nyskabelse på fiskefronten, NemFisk saucerne, har taget udfordringen op sammen med blandt andet hele Danmarks husmor, Ann-Alicia Illskov, og en række bloggere. De har skabt 20 fiskeretter, der kan laves på 20 minutter.

Alle opskrifter kan findes på Glyngoere.dk.

Præmie

Vi finder en heldig vinder, der modtager en flot gavekurv med følgende:

  1. NemFisk-saucer + opskrifter der inkluderer saucerne
  2. 1200 g frisk fisk (sæsonens fileter og lidt dyrere fisk)
  3. Andre lækre produkter fra Glyngøre

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål, og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 7. december, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes