KonkurrenceAfsluttet – Nytårsafter-party fortsætter med ‘Absolutely Fabulous: The Movie’!

Deltag i konkurrencen længere nede!

Helvede vil ingen ende tage, når man bliver anklaget for at at have forårsaget en populær, smuk og folkekær models død. Det må Edina og Patsy sande, da Edina ved et uheld kommer til at skubbe supermodellen Kate Moss i Londons beskidte Themsen. Faktisk bliver stemningen på de hjemlige Britiske øer så harsk, at vores to heltinder må finde et kreditkort (kidnapper deres barnebarn) og drager mod Europas glimmerparadis, Cannes i Frankrig.

Jennifer Saunders og Joanna Lumley rammer igen plet med denne pan-atlantisk producerede kult komedie Absolutely Fabulous: The Movie. Selvom man snart fylder 60 år, skal der stadig beat, champagne og nu også en smule botox til, for at hverdagen hænger luksuriøst sammen for Edina og Patsy. Tonen er som altid … udfordrende. Festlige kostumer med designer navne påklistret og sandt farverige personligheder. Altsammen næring til lattermusklerne!

Oplev også Edinas datter, Saffy, som er flyttet hjemmefra og har fået barn. Den ubrugelige assistent Bubble, Miss M, eksmanden Marshall, og hans kone Bo, Magda mf.l. Masser af kendte og kære ansigter fra den oprindelige TV serie optræder i denne hylende morsomme brit-komedie.

Og vær nu parat. I Absolutely Fabulous: The Movie oplever man mere end 60 kendte og stjerner gæste filmen. For blot at nævne et par navne: Jean Paul Gaultier, Dawn French, La Roux, Kate Moss, Dame Edna, Stella McCartney, Joan Collins, Lily Cole, Gwendoline Christie mf.l.

 

 

Præmie

Vi finder 5 heldige vindere, der hver modtager en Bluray udgave af ‘Absolutely Fabulous: The Movie’.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om DVD’erme. Konkurrencen slutter den 9. januar, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes