KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til Cirque du Soleil i Royal Arena i København!

Deltag i konkurrencen længere nede!

Cirque du Soleils anmelderroste show Varekai, kommer til Danmark i Københavns nye Royal Arena, fra. d. 23.-26. marts, 2017!

Cirque du Soleil startede med en gruppe af 20 gadeartister i 1984 og er i dag en stor organisation, beliggende i Québec, der leverer kunstnerisk underholdning i høj kvalitet. Cirque du Soleil har 4000 ansatte, hvoraf der er mere end 1300 artister fra mere end 50 forskellige lande. Cirque du Soleil har optrådt med storslåede forestillinger for mere end 160 millioner tilskuere i mere end 400 byer i over 60 lande på alle kontinenter.

 

OM SHOWET:

Dybt inde i skoven, på toppen af en vulkan, findes der en ekstraordinær verden – en verden hvor noget ganske særligt er muligt. En verden kaldet Varekai. Himlen slipper en ensom ung mand, og historien om Varekai begynder. Han lander i skyggen af en magisk skov, en kalejdoskopisk verden gennemsyret af fantastiske skabninger. Denne unge mand tager ind i et eventyr, der er både absurd og ekstraordinært. På netop denne dag, på kanten af tiden, begynder en inspirerende rejse der på ny åbner døren til livet, verdens mysterier og sindet. Ordet Varekai (udtales ver·ay·’kie) betyder “hvor som helst”. Showet er instrueret af Dominic Champagne og hylder nomadernes sjæl og den ånd og kunst der udspringer af cirkus traditionen

 

Præmie

Vi finder 2 heldige vindere der hver modtager 3 billetter til showet d. 25. marts 2017 kl. 16.30 i Royal Arena.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 23. januar, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes