KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til ‘SPAMALOT’ i Tivolis Koncertsal

Deltag i konkurrencen længere nede!

SPAMALOT bygger på myten om ’Kong Arthur og ridderne af det runde bord’, og er samtidig en kærlig parodi på hele musicalgenren. På imaginære heste begiver Kong Arthur og hans riddere sig ud i jagten på Den Hellige Gral. Absolut en farefuld færd, der byder på alt fra flyvende køer og kokosnødder til dræberkaniner og fucking irriterende franskmænd. Læg dertil lækre langbenede dansesild og forførende søjomfruer!

På trods af de mange udfordringer, bliver det dog aldrig værre end at klassikeren “Always Look on the Bright Side of Life” kan få smilet tilbage på riddernes læber!

SPAMALOT havde premiere på Broadway i 2005. Musicalen blev en kæmpe succes og vandt samme år den prestigefulde TONY AWARD for ’Bedste Musical’. Vejen var banet for et musical korstog, der siden har taget publikum med storm over hele verden, fra USA til England og fra Tyskland til Japan. Alle har måttet bøjet sig i støvet for de skøre riddere!

Forestillingen er skabt af Monty Python veteranen Eric Idle i samarbejde med komponisten John du Prez. SPAMALOT bygger på filmen om ’Monty Python og de skøre riddere fra 1975, og byder på sang, dans og masser af fantastisk musik, herunder også en række af de klassiske Monty Python-hits som f.eks. ”Always Look on the Bright Side of Life”, “Knights of the Round Table” og “Brave Sir Robin” – for slet ikke at tale om forestillingens absolutte showstopper, popduetten ”The Song that goes like this”.

LIDT OM MONTY PYTHON.
I slutningen af 60’erne slog den britiske komikergruppe Monty Python igennem med deres helt eget absurde komiske univers. Op igennem 70’erne og 80’erne skabte de succeser som ’Monty Pytons Flying Circus’, ’Meaning of Life’, ’Life of Brian’ og ikke mindst ’Monty Python and the Holy Grail’ som musicalen SPAMALOT er bygget på. Den fem mand store komikergruppe, med Eric Idle og John Cleese i front, blev i 2014 gendannet for at lave 10 shows på O2 Arena i London – billetterne blev solgt på blot 43 sekunder!

Præmie

Vi finder 3 heldige vindere, der hver modtager 2 billetter til forestillingen ‘SPAMALOT’ til d. 26.03.2017 kl. 14.00 i Tivolis Koncertsal. Konkurrencen leveres i samarbejde med Tivoli, præmierne ikke kan ombyttes og må sælges til 3. hånd.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 3. februar, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes