KonkurrenceAfsluttet – Vind flotte præmiepakker med merchandise fra ‘Skønheden og Udyret’!

Beauty-and-the-Beast-Walt-Disney-Studios-Image-For-InUth-4

Beauty-and-the-Beast-Walt-Disney-Studios-Image-For-InUth-4

Deltag i konkurrencen længere nede!

Disney har været godt i gang med at genindspille alle deres højtelskede klassikere som liveaction-spillefilm, heriblandt ‘Junglebogen’, ‘Alice i Eventyrland’, ‘Maleficent’ og ‘Askepot’. Og nu har ‘Skønheden og Udyret’ dansk premiere d. 16. marts.

 

Nu kommer den elskede og enestående fortælling om ‘Skønheden og Udyret’ langt om længe i en spillefilmsversion. Belle er en intelligent, smuk og selvstændig ung kvinde, som tages til fange af Udyret og spærres inde i hans slot.

På trods af sin frygt bliver hun ven med slottets fortryllede beboere, og lærer at se bort fra Udyrets skrækindjagende ydre. Belle opdager, at der gemmer sig et godt hjerte og en sand prins bag udyrets ydre.

I rollerne ser vi Emma Watson som Belle; Dan Stevens som Udyret; Luke Evans som Gaston, den pæne, men overfladiske bybo, som lægger an på Belle; Kevin Kline som Maurice, Belles far; Josh Gad som LeFou, Gastons plagede adjudant; Ewan McGregor er kandelaberen Lumière; Stanley Tucci er cembaloet Maestro Cadenza, Ian McKellen er uret Kloksworth, og Emma Thompson er tekanden, Mrs. Potts.

 

Oscarvinderen Alan Menken har skrevet musikken, som nu også inkluderer tre nye sange, der er skrevet af Menken og Tim Rice.

Filmen er instrueret af Bill Condon, der også har instrueret bl.a. Twillight-filmene.

 

 

Vi finder 3 vindere der hver modtager en flot præmiepakke bestående bl.a. af ovenstående præmier. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmiepakkerne. Konkurrencen slutter den 17. marts, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes