KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til den succesfulde musicalklassiker CATS!

Deltag i konkurrencen længere nede!

Musicalen er baseret på T.S. Eliot’s ‘Old Possum’s Book of Practical Cats’, og vendte i 2014 tilbage til West End i London. Det gjorde den med det originale kreative team bestående af instruktør Trevor Nunn, assisterende instruktør og koreograf Gillian Lynne, designer John Napier og komponist Andrew Lloyd Webber.

CATS er en af de forestillinger, der har spillet længst tid i Londons West End, såvel som på Broadway i New York. Den fik premiere første gang tilbage i 1981 på New London Theatre, hvor den spillede i intet mindre end 21 år, med flere end 9.000 forestillinger!        

CATS har bl.a. vundet Olivier og Evening Standards pris for ‘Best Musical’. I 1983 modtog Broadway produktionen hele 7 Tony Awards – inkl. ‘Best Musical’. Siden har CATS spillet i flere end 30 lande, været oversat til flere end 15 forskellige sprog og blevet set af flere end 73 millioner mennesker på verdensplan! Musicalen har ligeledes vundet Grammy Awards for ‘Best Cast Album’, både for London og Broadway produktionen. CATS er en klassiker!

Det klassiske Andrew Lloyd Webber score indeholder verdenshittet ‘Memory’, der er blevet indspillet af flere en 150 kunstnere gennem tiderne, heriblandt Barbra Streisand, Johnny Mathis, Liberace and Barry Manilow.

 

KONKURRENCEBETINGELSER:

Vi finder 2 heldige vindere, der hver modtager 3 billetter til CATS musicalen, gældende til d. 27. oktober 2017 i Royal Arena i København. Bemærk billetterne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter. Konkurrencen leveres i samarbejde med LiveNation.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 27. marts, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.