KonkurrenceAfsluttet – Vind et cocktailkursus for 12 personer i København!

FOTO: Colourbox

FOTO: Colourbox

Deltag i konkurrencen længere nede!

Flere og flere danskere har virkelig fået øjnene op forbi spiritus, og ikke mindst den kvalitet som de seneste år er kommet over Danmark, i forhold til spiritus. Vi har nu adgang til lækker rom, gin i adskillige lækre forskellige smags varianter og meget mere.

Men flere og flere er også begyndt at indrette deres egen lille hjemmebar med eget barudstyr, så der altid er lækre cocktails klar, når gæsterne ankommer.

Dette har dog også gjort at antallet af cocktailkurser er steget markant over de seneste par år. Det kan Zander fra Bartenderudlejning.dk fortælle mere om. Her hjælper de danskerne med at finde det rigtige setup til når de skal holde fest, holde reception eller ønsker et cocktailkursus, og især sidst nævnte er eksploderet over de sidste 2-3 år.

 

“Danskerne ønsker i større og større omfang at vide mere om den spiritus de drikker, men også at vide hvordan og hvorledes de laver de cocktails som de får hos deres lokale cocktailbar. Dette har givet en øget efterspørgsel på cocktailkurser ude hos de forskellige ”lej en bartender” services.” siger Zander Lauritzen Hansen, ejer af Bartenderudlejning.dk.

 

Et cocktailkursus er perfekt til dig der enten ønsker at lære mere om det at være bartender, lære mere om spiritus eller blot ønsker en ny og anderledes oplevelse til den næste firmafest.

Et Cocktailkursus har flere fordele, bla. at være lærerigt, underholdende og socialt styrkende, samt en anderledes måde at hygge på end andre traditionelle former for teambuilding mm.

 

Se også: Lækre drinks til grill aftenen

 

Cocktailkursus som teambuilding

Flere og flere virksomheder har set ideen i at give deres medarbejdere en unik oplevelse. Dette kan være til den årlige sommerfest, eller som blot et ”tak” fra ledelsen. Uanset hvilket grundlag der skulle være, er et cocktailkursus et perfekt teambuilding setup.

En stor del af et cocktailkursus teambuilding event går ud på, at det skal være sjovt for de deltagende gæster. Udover at man lærer bedre, når man hygger sig, så lærer man også mere om sine venner og kollegaer. Typisk vil et teambuilding cocktailkursus være opdelt i div. mini workshops, hvor de forskellige deltagere vil blive introduceret til de forskellige områder inden for bartending, cocktails mm.

Er du chef og ønsker at ryste dine medarbejdere sammen, kan sådan et cocktail kursus klart anbefales.

 

Præmie

Vi finder en heldig vinder, der kan tage op til 11 af hans/hendes venner med på et cocktailkursus der leveres i samarbejde med Kassen. Cocktailkurset skal afholdes i København.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om kurset. Konkurrencen slutter den 13. juni, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder. Ved deltagelse i denne konkurrence gives der samtidig accept til deling af personlige oplysninger til tredjepart, her er betegnet som Zevent, der er med leverandør af konkurrencen.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.