KonkurrenceAfsluttet – Vind 1 flaske Heering Cherry likør og flotte tilhørende likørglas!

FOTO: Colourbox

FOTO: Colourbox

Deltag i konkurrencen længere nede!

Fra en helt anden vinkel, er der også en anden interessant situation at følge, nemlig spiritussen.

Lige som Carlsberg har lanceret deres “nye” gamle øl, ser vi også inden for spiritus, at vi er ved at gå tilbage til de klassiske. Inden for bar-verdenen henvises der ofte til Curfew eller prohibitions tiden, men generelt menes der at nyde spiritussen som den er, uden at komme alt for meget i.

En tid før de farverige cocktails.

 

I Matador ser vi adskillige brands, produkter og opskrifter, som vi også i den moderne tid ser, er ved at komme tilbage, herunder bl.a. Port (portvin), Grand Marnier, Whisky og ikke mindst Cherry. For os danskere har eller bør Cherry nemlig også have en special betydning. I Matador er det nemlig ofte Cherry der nydes, og dengang var det nemlig “Peter F. Herring” der blev drukket, senere kendt som Cherry Heering.

Grunden til den specielle betydning er, at denne lækre likør er dansk. Faktisk er det den mest anerkendte kirsebær likør ude i verdenen. Derfor er det noget vi kan og bør være stolte af.

 

Se også: 3 suveræne drinks med Heering likør!

Præmie

For at fejre, ikke mindst at matador har fået den kult status, men også for Heering fylder 200 år, har vi valgt at udlodde 6 flasker Heering inkl. et par lækre RCR likør glas, så det kan fejres i ægte familien Varnæs stil. Konkurrencen er leveret i samarbejde med ZLH.dk og Lej en bartender.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmierne. Konkurrencen slutter den 3. juli, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder 

OBS præmien kan ikke fremsendes, den skal afhentes på vores adresse beliggende på Dirch Passers Alle 27, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

Læs mere på www.heering.com

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.