KonkurrenceAfsluttet – Den klassiske mojito er altid en vinder til festen eller byturen – og du kan vinde en drinkspakke lige her!

FOTO: Herold.in

FOTO: Herold.in

Vi kender den alle og den har længe været nummer et på danskernes liste over favorit cocktails, når de skulle i byen eller blot holde en privat fest i hjemmets rammer. Mojito’en er en klassisk cocktail, men som findes på efterhånden alle cocktail kort landet over.

Mojito er kendt af flere forskellige grunde. I Danmark kender vi den primært igennem den originale Mojito rom.

Bacardi som er den rom, der for alvor promoverer denne lækre drinks igennem tiderne. Ligeledes hævdes det at Mojito var Hemingways favorit cocktail. Dog skal det nævnes at Hemingway var stor fan af spiritus og derfor nok havde flere favorit drinks.

 

Læs også: 3 suveræne drinks med Heering Cherry likør

 

 

Mojito opskrift

  • 4 cl Bacardi lys rom
  • 8-12 friske mynteblade
  • ½ frisk lime i både
  • Rørsukker efter behov (ca. 5 gram)
  • Dansk vand
  • Knust is

 

Fremgangsmåde:

Kom lime og sukker i dit cocktailglas og muddle lime og sukker grundigt. Kom derefter dine mynteblade i og muddle forsigtigt, så saften og aroma fra limen og mynte kombineres, uden at bladene går i stykker. Fyld derefter glasses med knust is og tilsæt Bacardi. Rør rundt og tilsæt så mere is. Top med en smule dansk vand.

 

Læs også: 3 lækre og alkoholfrie drinks

 

Det er vigtigt at huske at en cocktail er kun så god, som de ingredienser man bruger. Derfor kan det altid anbefales at lave cocktails med kvalitets produkter. Især en cocktail som mojito, er det vigtigt at bruge god mynte, friske limefrugter og ikke mindst en kvalitets rom!

 

Leveret af Cocktailkursus og Bartender.dk 

Præmie

Vi finder én heldig vinder der kan afhente en flot drinkspakke inkl. isknusermaskine, flotte krystalglas, Barcardi rom samt en morter, på vores kontor i København.

Bemærk præmien bliver ikke afsendt!

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmien. Konkurrencen slutter den 1. august, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.