KonkurrenceAfsluttet – Vind 2 billetter til John Legend koncerten i Royal Arena 28. september

FOTO: PR

FOTO: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

Den anerkendte, multi-platinsælgende, Oscar, Golden Globe, og 10x Grammy-vindende singer/songwriter John Legend vender tilbage til Europa, og er her i september og oktober på sin største turné til dato.

”Darkness and Light” touren kommer Europa med 24 shows, der begynder i Glasgow, Skotland 8. september, inden det kulminerer i Lissabon, Portugal 14. oktober.

Nyheden om turnéen kommer, som John annoncerer ”Surefire” – den anden single fra albummet ”Darkness and Light”, som blev udgivet med kritikerros i december 2016. ‘Surefire’ følger op på albummets første single ‘Love Me Now’, som har høstet mere end 157 millioner Spotify streams over hele verden. Den officielle video er blevet set mere end 88 millioner gange på YouTube. Siden udgivelsen af ”Darkness and Light”, har John Legend, som co-executive, produceret og medvirket i box office smash filmen ‘La La Land’, som har vundet syv Golden Globe Awards og seks Academy Awards, og han har også sunget titelnummeret til den seneste nyindspilning af ”Skønheden og udyret” sammen med Ariana Grande.

 

 

Præmie

Vi finder 3 heldige vindere, der hver modtager to billetter til koncerten i Royal Arena. Konkurrencen leveres i samarbejde med LiveNation.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 13. september, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.