KonkurrenceAfsluttet – VIND billetter til “ELF – The Musical” – Nedtælling til juleaften i Tivoli!

Foto: PR

Foto: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

”Tivoli bliver aldrig færdig” sagde Tivolis grundlægger, Georg Carstensen, tilbage i 1845. Med de store
millioninvesteringer i det nye jernbanetema og åbningen af Tivoli Hjørnet herunder også Tivoli Food Hall med knap 20 spisesteder cementerer Carstensens Have i København visionen om løbende fornyelser og traditioner.

Hjulkøbing Station

Det nye jernbanetema er frit inspireret af tiden omkring 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste nye i Europa og Danmark. H.C. Andersen var blandt de udvalgte, som havde fået en togtur og sammenlignede det med at flyve. Han forstod nu trækfuglenes flugt. Helt så voldsomt bliver det ikke i Tivoli. Det nye togtema på Plænen består af en hyggelig, gammel stationsbygning, hvor man kan få varmen og lidt at spise og drikke. Ventesalen indrettes med toginteriør fra forskellige epoker i jernbanehistorien. Langs med Plænen står ’togene’ med lokomotiv og vogne, der har hentet inspiration fra damptogenes æra.

Hver vogn er en bod, som man kender det fra Tivoli: én sælger godter, én sælger gaver, én sælger mad, – og en af dem er en DSB-bod, hvor man blandt andet sælger flotte, gamle togplakater. I området mellem togene er der små forlystelser.

Nye sneklædte handelsboder med et twist af jernbanestemning vil rage op i Haven og bidrage til juleoplevelsen. Haven vil være pyntet op med masser af nyt Tivoli-lys, og tusindvis af julekugler og grantræer. Der vil fortsat være mekaniske nisser. Julemanden vil udover at bo på Pantomimeteatret også komme forbi Jernbanestationen.

Tivolis design director Jacob Helenius siger:

” Vi har i år sat os for at nytematisere Plænen. Julen er familiernes fest, hvor traditioner overbringes fra generation til generation. Julemand, nisser, juletræ, julemad og julelys er faste bestanddele i den danske jul. En stor del af årets juleoplevelse er også, at vi rejser på kryds og tværs af Danmark for at være sammen. Den stemning, forventning og fællesskabsfølelse de fleste har før juleafrejsen har vi ønsket at ramme med det nye jernbanetema. Alle sanser kommer i brug, hvor vi forener fornyelser med traditionel dansk jul”.

Tivoli Hjørnet en overdækket oplevelse

Efter mange års tilløb står det nye 6000 m2 store Tivoli Hjørnet endelig klar til at modtage gæster. Tivoli Hjørnet består bl.a. af to restauranter, café, designbutik og en udvidelse af Nimb Hotel. Sidst men ikke mindst får København et nyt mødested iform af Tivoli Food Hall. Alle kan benytte sig af madmarkedet med nøje udvalgte madstader, der glæder sig til at vise, hvordan de kan forsøde gæsternes ganer med alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island.

Præmie

Vi finder 3 vindere der hver modtager 2 billetter til ELF – The Musical til forestillingen fredag d. 24. november kl. 17.30, med entré til Tivoli inkluderet.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 13. november, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder. Konkurrencen leveres i samarbejde med Tivoli.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.