KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til Runrigs afskedskoncert i Royal Arena!

Foto: PR

Foto: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

Før det sker, vil bandet fejre de mange år på landevejene med en række farvelskoncerter, hvoraf 2 bliver i Danmark næste sommer. Du kan vinde billetter til ”The Final Mile” koncerten i Royal Arena fredag 22. juni.

Runrig – STV News 26/09/17

Calum spoke to STV News earlier about today's announcement.

Posted by Runrig on Tuesday, September 26, 2017

Runrig, der blev dannet  i 1973, blev og forbliver en betydelig faktor i skotsk og gælisk kulturliv. Deres omfattende produktion af originale tekster og musik, fik hurtig betydning for den dengang nye, og spirende identitetsfølelse i det gælisk skotske kulturliv.

Siden den beskedne start på Isle of Skye, har Runrig med sin keltiske musik og den originale lyd, spillet utallige koncerter. Dette er sket på nogle af de mest ikoniske steder i Storbritannien og resten af Europa. Alt fra udsolgte shows på Royal Albert Hall i London til slotte og arenaer i Danmark og Tyskland – til Times Square i New York. Bandet er gennem alle årene fortsat med at markere sin egen musikalske sti – stort set under den store medieradar, men altid med fokus på sit store og loyale publikum.

Præmie

Vi finder 2 vindere der hver modtager 2 billetter til Runrig’s afskedskoncert der afholdes i Royal Arena d. 22. juni. Billetterne kan ikke ombyttes til andre billetter eller til kontanter.

konkurrencen er leveret i samarbejde med LiveNation.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 9. marts, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.