KonkurrenceAfsluttet – Vind sæsonbilletter i anledning af 175 år med Tivoli

Foto: Lasse Salling

Foto: Lasse Salling

Deltag i konkurrencen længere nede!

Når gæsterne i de første åbningsuger lægger vejen forbi Tivoli vil de blive budt velkommen af en Have iklædt forårets farver med masser af blomster. Gæsterne kan hilse på de små lam i folden på Plænen og der vil være opsat boder og masser af farvestrålende påskeæg.

Derudover satses der på koncerter og forestillinger i Glassalen. Der lægges på åbningsdagen ud med et nyt påsketema samt premiere på teaterforestillingen ”Rytteriet Live” i Glassalen.

Der bliver afsløring af en lille ny jubilæumshave i Tivoli, der er placeret mellem to restauranter i Haven. (Påfuglen og Mazzolis.) Tanken er, at det skal blive en oase i Haven, som henvender sig til børnefamilier og haveentusiaster. Rasmus Klump er også vågnet fra sit vinterhi og holder forårsfest med sine venner.

Tik Tak forlystelse

Kort før højsæsonen kan gæster i Tivoli prøve forlystelsesnyheden Tik Tak, hvor vovehalse med hang til mavesus kan forlyste sig. Tik Tak er skabt helt specielt til Tivoli. Når passagerne går om bord i Tik Tak sætter de sig til rette mellem tandhjul, dingenoter og finurlig mekanik og kommer på en rejse gennem tid og rum. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger. Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt mens de udsættes for knap 4G.

Jubilæumsparade ser dagens lys

I anledning af jubilæet bliver der premiere på en parade, der går gennem Tivoli. Jubilæumsparaden er baseret på tanken om at ”Hele verden mødes i Tivoli”. Optoget bliver mere end 100 meter langt med 30 performere og Tivoli-figurer som Pjerrot og Tivoli-Garden. Walt Disney World Resort hylder Tivoli’s 175 års jubilæum ved at bidrage til Havens jubilæumsparade med design af en paradevogn med temaet ”It´s a small world”. Musikken til paraden er komponeret af Bent Fabricius-Bjerre. Paraden får premiere 1. maj og kan opleves hver dag undtagen fredag.

præmie

Vi finder én 1. præmievinder der modtager 4 entrébilletter og tilhørende turpas og en 2. præmievinder der får 5 entrébilletter, alt gældende til Tivoli’s sommersæson. Bemærk billetterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre billetter/sæsoner.

Konkurrencen bringes i samarbejde med Tivoli.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 21. marts, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.