KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til ‘Mor og far sidder i Grøften’ i Glassalen

Foto: PR

Foto: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

Findes der under Tivolis farvestrålende blomsterbed og de mange forlystelser en mørk og dyster skyggeverden? Gemmer Haven på skjulte hemmeligheder som gespenster, en mørk undergrund og et børnehjem for børn, der er blevet glemt i forlystelseshaven?

Glæd dig til et helt nyt og originalt sommershow, når fire af landets sjoveste skuespillere (Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen) dykker ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på.

Mor og far sidder i Grøften er et latterfremkaldende show, der byder på et festligt sammensurium af musik, lysbilleder, kropssprog, flerstemmig sang og gys. Intet er fredet!

Husk også at opleve Tivoli’s nye forlystelse Tik Tak.

Kort før højsæsonen kan gæster i Tivoli prøve forlystelsesnyheden Tik Tak, hvor vovehalse med hang til mavesus kan forlyste sig. Tik Tak er skabt helt specielt til Tivoli. Når passagerne går om bord i Tik Tak sætter de sig til rette mellem tandhjul, dingenoter og finurlig mekanik og kommer på en rejse gennem tid og rum. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger. Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt mens de udsættes for knap 4G.

Præmie

Vi finder en heldig vinder der får 2 billetter til forestillingen lørdag d. 26. maj kl. 19.30 i Glassalen.

Bemærk billetterne kan ikke ombyttes til kontanter eller til andre billetter/forestillinger.

Konkurrencen bringes i samarbejde med Tivoli.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 12. april, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.