KonkurrenceAfsluttet – Vind et eksemplar af kogebogen 4. fra Ubberup Højskole!

Foto: PR

Foto: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

Idag udkommer Ubberød Højskoles nye kogebog – en kogebog, der har det sunde og gode liv som omdrejningspunkt.

Livsstilshøjskolen, der er landets førende inden for livsstilsændring, har samlet deres bedste kostråd og opskrifter til alle dagens måltider. Kogebogen skal gøre det nemt for alle at have en sundere hverdag og navigere uden om de usunde fristelser, der gør livet svært for mange danskere.

Stadig flere kæmper nemlig med overvægt og usund livsstil, og det går hårdt udover både livskvaliteten – både psykisk og fysisk.

Opskrifter til alle dagens måltider og nyttige leveråd

Den nye kogebog er fyldt med opskrifter til alle dagens måltider – lige fra den sunde start på dagen med gode morgenmåltider, til frokosten og lækre opskrifter til aftensmaden. Alle opskrifter er gennemtestede og har gennem tiden hjulpet skolens mange elever til varigt vægtabt og fornyet energi på livet. Ubberupkokken har også gjort meget ud af at udvikle spændende opskrifter og tips til mellemmåltider og snacks, fordi det ofte er her, vi kommer til at træffe de usunde valg. Når trangen til at få blodsukkeret op, er stor, har vi behov for ultranemme og lækre løsninger.

Sundhed er for alle

Filosofien er, at sundhed ikke kommer gennem hurtige slankekure og quickfixes, men er en livsstilsændring, der handler om nye vaner og lækker, sund mad. Højskolen håber, at den nye kogebog bliver et inspirerende bekendskab og sundt indspark i hverdagen for mange danskere.

Det skal hverken være kompliceret eller dyrt at tilvælge en sund livsstil. ”I hele vores arbejde med kogebogen, har vi fokuseret på, at de råvarer vi bruger kan købes i helt almindelige supermarkeder og til priser, der ikke gør det svært at vælge sundt. Sundhed skal være for alle,” slutter Liv Junker Harsløf.

Alt det og meget mere er inkluderet i de nye spændende opskrifter og de mange gode tips til en lettere og sundere hverdag – i Kogebogen 4 fra Ubberød Højskole.

Kogebogen koster 250 kr. og kan købes via højskolens hjemmeside www.ubberup.dk, og hos alle danske boghandlere.

Præmie
Vi finder 5 vindere, der hver får bogen direkte tilsendt fra vores samarbejdspartner. Dette kræver oplysning om adresse ved udtrækning. Oplysningerne vil blive slettet ved afsendelse af præmie.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om bøgerne. Konkurrencen slutter den 9. juni, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder .

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.